Se vores bedste opskrifter på vegetarisk aftensmad

Bedste Squashopskrifter og Måltidsidéer

Opfrisk din menu, og lad dig inspirere af vores lækre squashopskrifter. Med vores udvalg af velsmagende måltider, vil du med garanti føle dig inspireret og komme i gang med madlavningen på ingen tid.

Hvad er så godt ved squash?

Squash er en fremragende ingrediens takket være dens alsidighed

Som medlem af græskarfamilien (hvilket gør den til en frugt) er squash tæt beslægtet med vandmeloner, squash og græskar. Frugten, der også er kendt som courgette eller zucchini, kan ristes, steges, bages og endda spiraliseres for at erstatte spaghetti for dem, der ønsker at følge en diæt med en lav mængde kulhydrater.
Ud over at være alsidig har squash også en bred vifte af sundhedsmæssige fordele, herunder at være rig på vitamin A, C, calcium og zink samt en antioxidant, der kan hjælpe med at forebygge blandt andet hjerteproblemer og styrke dit immunforsvar. Derudover kan squash også hjælpe med fordøjelsen og sænke aldringsprocessen.
Fun fact! Den længste squash nogensinde målt nåede en imponerende længde på 3,27 meter, hvilket er meget højere end den gennemsnitlige menneskehøjde!

Squash: Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg tilberede squash?

Squash kan bages, sauteres og grilles. Du kan også spise dem rå, hvis du ønsker.

Er squash en frugt?

Ja. Squash er en frugt fra græskarfamilien.

Hvordan opbevares squash?

Squash skal ikke i køleskabet, men må gerne lægges et køligt sted. Squash holder sig bedst i temperaturer på 8-10 grader. Squash kan holde sig cirka 2 uger.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.