Det internationale køkken

Se vores bedste opskrifter på vegetarisk aftensmad

Bedste spinatopskrifter og måltidsidéer

Er du på udkig efter at variere din daglige menu? Med vores lækre spinatopskrifter kan du tilberede friske måltider på ingen tid!

Er spinat en superfood?

Spinat: En superfood med en frisk, bitter smag

Spinat (også kendt som spinat oleracea) har sin oprindelse i Persien og er blevet berømt over hele verden for sine 'superfood'-fordele og friske, bitre smag. Spinat er fyldt med næringsstoffer og antioxidanter som jern, folat og vitamin K, C og A.
Den populære grøntsag kan blandt andet hjælpe med at reducere risikoen for visse sygdomme og lidelser samt forhøjet blodtryk. Spinat kan også understøtte dit energiniveau og fremme god synsevne og hjertesundhed.
Spinat er en alsidig bladgrøntsag, der kan spises rå, sauteret, kogt eller stir-fried i næsten enhver ret. Nogle af de mest populære retter med spinat er salater, pastaretter eller gryderetter. Spinat er en nem måde at få din daglige dosis friske grøntsager på, og det er en god grøntsag til dig, der gerne vil leve med en sund og afbalanceret kost. Hos HelloFresh har vi forskellige spinatopskrifter, der passer til både vegetarer, veganere og alle derimellem.

Spinat: Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tilbereder man spinat?

Spinat kan tilberedes på forskellige måder, herunder blancheret og sauteret. Det er dog vigtigt at bemærke, at spinat, da det består af 91% vand, vil visne meget hurtigt, og du bliver nødt til at fjerne overskydende vand, så det ikke bliver slattent. Hos HelloFresh leveres alle vores måltidskasser med trin-for-trin instruktioner om, hvordan du tilbereder dine ingredienser på den rigtige måde.

Er spinat sundt?

Ja. Da spinat er lav på kalorier og fyldt med næringsstoffer og antioxidanter, anses det generelt som sundt.

Er spinat en proteinkilde?

Spinat er en grøntsag og ikke en proteinkilde, da den kun indeholder en meget lav mængde protein på kun 2,9 gram pr. 100 gram.

Hvor meget jern er der i spinat?

Der er 2,7 mg jern pr. 100 gram spinat.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1299 kr.