topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Laksepasta

Laksepasta

med zucchini, gulerod & dild

Slyng den cremede pasta omkring gaflen, nyd duften og lad denne hurtige pastaret med laks, creme fraiche, dild og citron kærtegne dine smagsløg. Zucchini og gulerod giver fylde, mens løg og hvidløg giver en finjusteret balance. En simpel pastaret er en klassiker, der altid går rent ind.

Allergener:
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Zucchini

1 stk

Gulerod

1 stk

Citron

1 pose

Dild

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

250 g

Tagliolini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)538 kcal
Energi (kJ)2251 kJ
Fedt42.85 g
Mættet fedt18.1 g
Kulhydrat8.2 g
Sukker7.4 g
Protein28.02 g
Salt1.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Riv zucchini groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær citron i både. Hak dild fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og steg i 3 min. Fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med et nip salt* og peber*.

Steg laks
3

Tilæst laks til panden, og steg i 6-7 min. VIGTIGT: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Kog pasta
4

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra. Kom pasta tilbage i gryden.

Lav sauce
5

Tilsæt creme fraiche, pastavand, et skvæt citronsaft, grøntsagsbouillon, dild (gem lidt til anretning) og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] til panden, og lad simre i 4-5 min. Krydr med et nip peber*. Tilsæt pasta, og vend forsigtigt med sauce.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende dild. Server med citronbåde.