HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconLaksepasta
topBanner
Laksepasta

Laksepasta

med zucchini, gulerod & dild

Slyng den cremede pasta omkring gaflen, nyd duften og lad denne hurtige pastaret med laks, creme fraiche, dild og citron kærtegne dine smagsløg. Zucchini og gulerod giver fylde, mens løg og hvidløg giver en finjusteret balance. En simpel pastaret er en klassiker, der altid går rent ind.

Allergener:fiskmælkselleriæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Zucchini

1 pose

Gulerod

250 g

Citron

150 g

Dild

4 g

Laksefilet

(Indeholderfisk)

¼ tsk

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Tagliolini

(Indeholderæg, gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)538.09 kcal
Energi (kJ)2251.3687 kJ
Fedt42.853 g
Mættet fedt18.1 g
Kulhydrat8.2022 g
Sukker7.4 g
Protein28.021 g
Salt1.8 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Riv zucchini groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær citron i både. Hak dild fint.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og steg i 3 min. Fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med et nip salt* og peber*.

3

Tilæst laks til panden, og steg i 6-7 min. VIGTIGT: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

4

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra. Kom pasta tilbage i gryden.

5

Tilsæt creme fraiche, pastavand, et skvæt citronsaft, grøntsagsbouillon, dild (gem lidt til anretning) og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] til panden, og lad simre i 4-5 min. Krydr med et nip peber*. Tilsæt pasta, og vend forsigtigt med sauce.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende dild. Server med citronbåde.