HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAngus Striploin
topBanner
Angus Striploin

Angus Striploin

med kartoffelsalat, græsk salatost & honningdressing

Et klassisk festmåltid når det er bedst: stegt Angus Striploin med en skøn kartoffelsalat. Du marinerer bøfferne i Panamad-krydderi, før de steges til perfektion! Kartoffelsalaten byder på masser af spændende ingredienser som spinat, dild, græskarkerner og salatost. Vil du have endnu flere smagsoplevelser? Intet problem, vi topper lækkerierne med en sursød citron- og honningdressing!

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælkægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

20 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

60 g

Græskarkerner

75 g

Zucchini

25 g

Spinat

12.5 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

½ stk

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

300 g

Honning

4 g

Citron, økologisk

400 g

Angus Striploin

1 pose

Panamad

12 g

Små kartofler

Dild

Sennep

(Indeholdersennep)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)779.0875 kcal
Energi (kJ)3259.7021 kJ
Fedt48.9037 g
Mættet fedt18.4 g
Kulhydrat41.5922 g
Sukker7.1 g
Protein39.6845 g
Salt0.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet.  Bland Panamad og en smule olivenolie* i en skål. Vend bøffer i skålen, og krydr med et nip salt* og peber*.

2

Halver kartofler (uskrællet). Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm skiver. Fordel på bagepladen med kartofler, når de har 10 min tilbage.

3

Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og skær citron i både. Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, sennep, honning [1/2 pakke, 2P], et nip citronskal, og et skvæt citronsaft i en skål. Smag til med salt*, peber* og citronsaft. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Rist græskarkerner i 1-2 min, og overfør til en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til et rent skærebræt, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min hvis du vil have bøfferne mere gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider. Overfør til et rent skærebræt, dæk med sølvpapir og lad hvile i et par minutter.

5

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak dild groft. Tilsæt spinat, dild, græskarkerner og smuldret salatost til bagepladen med kartofler og zucchini, når de er færdige, og vend sammen.

6

Anret bøffer og kartoffelsalat på tallerkener. Dryp med honningdressing.Server med resterende citronbåde.