Et klassisk festmåltid når det er bedst: stegt Angus Striploin med en skøn kartoffelsalat. Du marinerer bøfferne i Panamad-krydderi, før de steges til perfektion! Kartoffelsalaten byder på masser af spændende ingredienser som spinat, dild, græskarkerner og salatost. Vil du have endnu flere smagsoplevelser? Intet problem, vi topper lækkerierne med en sursød citron- og honningdressing!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Græsk salatost
1 pakke
Græskarkerner
½ stk
Zucchini
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
12.5 g
Honning
½ stk
Citron, økologisk
300 g
Angus Striploin
4 g
Panamad
400 g
Små kartofler
1 pose
Dild
12 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Bland Panamad og en smule olivenolie* i en skål. Vend bøffer i skålen, og krydr med et nip salt* og peber*.
Halver kartofler (uskrællet). Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm skiver. Fordel på bagepladen med kartofler, når de har 10 min tilbage.
Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og skær citron i både. Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, sennep, honning [1/2 pakke, 2P], et nip citronskal, og et skvæt citronsaft i en skål. Smag til med salt*, peber* og citronsaft. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Rist græskarkerner i 1-2 min, og overfør til en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til et rent skærebræt, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min hvis du vil have bøfferne mere gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider. Overfør til et rent skærebræt, dæk med sølvpapir og lad hvile i et par minutter.
Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak dild groft. Tilsæt spinat, dild, græskarkerner og smuldret salatost til bagepladen med kartofler og zucchini, når de er færdige, og vend sammen.
Anret bøffer og kartoffelsalat på tallerkener. Dryp med honningdressing.Server med resterende citronbåde.