HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliolini
topBanner
Tagliolini

Tagliolini

med laks, zucchini, gulerod & dild

Slyng den cremede pasta omkring gaflen, nyd duften og lad denne hurtige pastaret med laks, creme fraiche, dild og citron kærtegne dine smagsløg. Zucchini og gulerod giver fylde, mens løg og hvidløg giver en finjusteret balance. En simpel pastaret er en klassiker, der altid går rent ind.

Allergener:fiskmælkselleriæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Løg

4 g

Hvidløgsfed

¼ tsk

Zucchini

Gulerod

Citron, økologisk

Dild

Laksefilet

(Indeholderfisk)

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Tagliolini

(Indeholderæg, gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1188.5906 kJ
Kalorier (kcal)284.08 kcal
Fedt20.156 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat0.48 g
Sukker0.1 g
Protein25.11 g
Salt1.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Riv zucchini [½ stk, 2 pers.] groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak dild fint.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og steg i 3 min.

3

Fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med salt* og peber*. Steg laks i 6-7 min. VIGTIGT: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

4

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1-2 dl, 2 pers. | 3-4 dl, 4 pers.]. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

5

Tilsæt creme fraiche, pastavand, grøntsagsbouillon, citronskal, dild (gem lidt til anretning) og salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.], og lad simre i 4-5 min. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med laks, sauce og resterende dild. Server med citronbåde.