Skip to main content
Cremet svinekødsrigatoni

Cremet svinekødsrigatoni

med stegte grøntsager og finrevet ost

4.3
(750)

I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en ret med et væld af skønne ingredienser. Vi steger svinekød, zucchini og tomat, og lader dem derefter simre i en fantastisk sauce med hvidløg, fløde, kyllingebouillon og masser af skønne krydderier. Vi vender rigatoni i stegepanden, og topper med revet ost.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)

1 stk

Zucchini

1 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svinekød

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Æg, Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)3407 kJ
Kalorier (kcal)814 kcal
Fedt36 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat75.2 g
Sukker10.9 g
Kostfibre4.5 g
Protein44.7 g
Salt4.6 g
Trans Fat0.1 g
Potassium123 mg
Calcium5.9 mg
Iron0.2 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær zucchini i 1/2 cm halve skiver. 

Hak tomat groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg grøntsager
4

Tilsæt zucchini og tomat, og steg i 2-3 min, eller indtil møre.

Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og Middelhavsdrøm, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
5

Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, kyllingebouillon, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen er for tør. 

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med finrevet ost.