
I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en ret med et væld af skønne ingredienser. Vi steger svinekød, zucchini og tomat, og lader dem derefter simre i en fantastisk sauce med hvidløg, fløde, kyllingebouillon og masser af skønne krydderier. Vi vender rigatoni i stegepanden, og topper med revet ost.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Pasta
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)
1 stk
Zucchini
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Hakket svinekød
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, skær zucchini i 1/2 cm halve skiver.
Hak tomat groft.
Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt zucchini og tomat, og steg i 2-3 min, eller indtil møre.
Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og Middelhavsdrøm, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, kyllingebouillon, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen er for tør.

Anret pasta i dybe tallerkener.
Drys med finrevet ost.

