Det internationale køkken

Aftensmadopskrifter til enhver smag

Her på siden finder du en blanding af gode klassikere, spændende fusionsretter og det vidunderlige verdenskøkken. Vi har udviklet opskrifterne med kærlighed, så vi er sikre på, at du kan sprede madglæde til hele middagsbordet.

De mest populære opskrifter på aftensmad

Populære favoritopskrifter med bedste score

Se vores bedste opskrifter på vegetarisk aftensmad

De bedste opskrifter til alle

Sund aftensmad eller nem aftensmad?

Med HelloFresh behøver du ikke holde dig til én kategori indenfor opskrifter. Du kan nemlig skræddersy din måltidskasse, som du vil. Du skal bare vælge dine favoritter blandt vores mange opskrifter på aftensmad.
Vi har et hav af kategorier, der breder sig vegetarisk aftensmad, børnevenlig retter, flexitarisk mad og nemme retter til de dage, hvor der ikke er meget tid tilovers. For bare at nævne nogle af vores opskriftskategorier.
Uanset om du leder efter en særlig ret til middagen med kæresten eller gode smage med færre kalorier, så kan du finde det hos os. Vi har nemlig aftensmadopskrifter til alle - og måltidskasser, som alle kan sammensætte.

Nye retter og idéer hver uge

Sådan gør du sunde opskrifter smagfulde
Lækker aftensmad kan sagtens bestå af grøntsager og færre kalorier. I hvert fald hvis du tænker ud ad boksen - og det gør vi hos HelloFresh! Når du bestiller vores måltidskasser, vil du altid være den første til at modtage nye, gode ideer til aftensmad.
Vi hjælper dig med at spise mere grønt, spise mere kaloriesmart og samtidig gøre hele familien glad - uden at gå ned på smagene. Vores kokke arbejder nemlig på at skabe de bedste aftensmadsopskrifter, som kan mætte og inspirere hver eneste uge. Både når der er hverdag og fest.

Alle retterne kommer lige til døren

Uanset om din måltidskasse indeholder pastaretter, gryderetter eller gode opskrifter på børnevenlige retter, så får du hele molevitten leveret lige til døren. På den måde slipper du for at bruge tid på at finde de gode tilbud og fare byen rundt for at handle ingredienserne ind.

Med HelloFresh har din middag aldrig været nemmere - eller smagt bedre!

Guide: Sådan bruger du dine rester

At skulle lave aftensmad til både hverdag og weekenden er ikke altid nemt. Og slet ikke, hvis du vil gøre det uden madspild. Derfor er alle vores opskrifter lavet sådan, at du nemt kan udskifte en råvarer med en anden, eller bruge alternativer. På den måde kan du få brugt de ingredienser i køleskabet, som er ved at gå over dato.

Vil du gerne blive endnu bedre til at stoppe madspild i forbindelse med aftensmaden? Så kan du læse vores madspildsguide, der giver små tips til hverdagens madspildshelte.

HelloFresh tips og anbefalinger

#Freshtips

5 ting at overveje i køkkenet

Uanset om du elsker en hurtig salat eller hungrer efter en saftig mørbradbøf, kan du altid forbedre dine arbejdsgange i køkkenet.
  1. Smag hele tiden: Smag altid til, når du tilsætter basiskrydderier som salt, sukker eller peber. En god tommelfingerregel for alle salte opskrifter er at tilsætte en knivspids salt, hver gang du tilsætter nye ingredienser.
  2. Tørre og friske krydderurter: Tilsæt tørre krydderurter i begyndelsen og friske krydderurter i slutningen. Tørre krydderurter er lidt længere tid om at udvikle deres smag i en ret, mens friske krydderurter smager bedst, som de er, så tilsæt dem til sidst eller efter tilberedningen.
  3. Forbered dig, før du går i gang: Det er en god idé at rengøre arbejdsfladerne, hakke det, der skal hakkes, og måle det, der skal måles, før du går i gang med dit festmåltid. Opbevar dine forberedte ingredienser i forskellige skåle, så du nemt kan nå dem uden at skulle stoppe midt i madlavningen og miste flowet.
  4. Nye ingredienser med dybere smag: Hvis maden smager lidt fladt, kan du spæde opskriften op med lidt citronsaft eller et skvæt eddike. Syren vil give dybde til måltidet.
  5. Følg ikke altid opskriften: Alle ovne, kogeplader og køkkenmaskiner er forskellige. Hvis en opskrift siger, at du skal tilberede noget i 20 minutter, så husk på, hvordan det skal se ud eller dufte, og brug kun opskriften som rettesnor.
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.