Vidunderligt velsmagende og nem opskrift, her er vores variant af risotto lavet af perlecouscous, ovnbagt zucchini, hvidløgsstegt porre, spinat og lagret ost. Top med hasselnødder, ristede cherrytomater og mere ost for ekstra smag. Ikke kun er dette utroligt lækkert, risottoen er klar på under en halv time!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
20 g
Porre
170 g
Madlavningsfløde
4 g
Hasselnødder
(Indeholdernødder)3.5 dl
Perlecouscous
(Indeholdergluten)Spinat
Cherrytomater
Zucchini
Grøntsagsbouillon
(Indeholderselleri)Finrevet ost
(Indeholdermælk, æg)Hvidløgsfed
Basilikum
Vand*
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær cherrytomater i halve. Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i 2 cm tern. Fordel (adskilt) på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 14-16 min, eller indtil møre.
Snit porre fint. Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg porre i 2-3 min. Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min.
Tilsæt vand*, madlavningsfløde [½ pakke, 2 pers.] og grøntsagsbouillon. Bring i kog. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min.
Hak hasselnødder groft. Hak basilikum groft. Rør spinat, zucchini og revet ost (gem lidt til anretning) i gryden med færdigkogt perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.
Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med cherrytomater. Drys med hasselnødder, basilikum og resterende revet ost.