topBanner
Cremet perlecouscous

Cremet perlecouscous

med cherrytomater, spinat & hasselnødder

Vidunderligt velsmagende og nem opskrift, her er vores variant af risotto lavet af perlecouscous, ovnbagt zucchini, hvidløgsstegt porre, spinat og lagret ost. Top med hasselnødder, ristede cherrytomater og mere ost for ekstra smag. Ikke kun er dette utroligt lækkert, risottoen er klar på under en halv time!

Tags:VegetariskHurtigUnder 600 kcal
Allergener:glutensellerimælkægnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

1 stk

Porre

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

40 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

20 g

Hasselnødder

(Indeholdernødder)

125 g

Cherrytomater

100 ml

Madlavningsfløde

1 pose

Basilikum

1 pose

Spinat

½ stk

Zucchini

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

350 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2391 kJ
Kalorier (kcal)572 kcal
Fedt21 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat70 g
Sukker12 g
Protein24 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær cherrytomater i halve.

Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i 2 cm tern.

Fordel (adskilt) på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*.

Bag i ovnen i 14-16 min, eller indtil møre.

2

Snit porre fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg porre i 2-3 min.

Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min.

4

Tilsæt vand*, madlavningsfløde [½ pakke, 2 pers.] og grøntsagsbouillon. Bring i kog.

Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min.

5

Hak hasselnødder groft.

Hak basilikum groft.

Rør spinat, zucchini og revet ost (gem lidt til anretning) i gryden med færdigkogt perlecouscous.

Smag til med salt* og peber*.

6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener.

Top med cherrytomater.

Drys med hasselnødder, basilikum og resterende revet ost.