Skip to main content
Cremet perlecouscous

Cremet perlecouscous

med cherrytomater, spinat & hasselnødder

4.7
(44)

Vidunderligt velsmagende og nem opskrift, her er vores variant af risotto lavet af perlecouscous, ovnbagt zucchini, hvidløgsstegt porre, spinat og lagret ost. Top med hasselnødder, ristede cherrytomater og mere ost for ekstra smag. Ikke kun er dette utroligt lækkert, risottoen er klar på under en halv time!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Porre

100 ml

Madlavningsfløde

20 g

Hasselnødder

170 g

Perlecouscous

(Indeholder: Hvede, Gluten)

60 g

Spinat

125 g

Cherrytomater

½ stk

Zucchini

4 g

Grøntsagsbouillon

40 g

Finrevet ost

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3.5 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)372 kcal
Energi (kJ)1555 kJ
Fedt8 g
Mættet fedt0.6 g
Kulhydrat61.4 g
Sukker3.6 g
Kostfibre3.5 g
Protein11.7 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær cherrytomater i halve. Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i 2 cm tern. Fordel (adskilt) på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 14-16 min, eller indtil møre.

Forbered løg
2

Snit porre fint. Pres eller hak hvidløg fint. 

Steg porre
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg porre i 2-3 min. Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min. 

Tilsæt perlecouscous
4

Tilsæt vand*, madlavningsfløde [½ pakke, 2 pers.] og grøntsagsbouillon. Bring i kog. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min.

Hak nødder
5

Hak hasselnødder groft. Hak basilikum groft. Rør spinat, zucchini og revet ost (gem lidt til anretning) i gryden med færdigkogt perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med cherrytomater. Drys med hasselnødder, basilikum og resterende revet ost.