topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet torsk

Cremet torsk

med citronkartofler & hvidløgsstegte bønner

Denne uges fiskeret byder på masser af dejlige ingredienser. Vi laver en vidunderlig cremet purløgssauce med fløde, purløg og bouillon. Torsken får lov til at simre i den skønne sauce, indtil den har en perfekt konsistens. Hvidløgsstegte grønne bønner og zucchini, og citronmoste kartofler passer perfekt til den fyldige purløgssauce.

Allergener:
Mælk
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

1 pose

Purløg

500 g

Kartofler

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Grønne bønner

1 stk

Citron

1 stk

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)498 kcal
Energi (kJ)2086 kJ
Fedt17.44 g
Mættet fedt9.9 g
Kulhydrat51.18 g
Sukker8.3 g
Protein32.86 g
Salt1.2 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i 3 cm tern. Riv citronskal [1/4 tsk | 1/2 tsk], og skær citron i både. Kog kartofler i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og mos groft sammen med citronskal, en klat smør*, og et nip salt*. Stil til side med låg på, for at holde på varmen.

Forbered grøntsager
2

Skyl bønner [1/2 pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag. Hak zucchini groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak purløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bønner og zucchini i 4-5 min, eller indtil møre. Tilsæt hvidløg, krydr med et nip salt* og peber*, og steg videre i 1 min. Overfør til en skål med låg på, for at holde på varmen.

Bland purløgssauce
4

Bland madlavningsfløde, purløg (gem lidt til anretning) og bouillon i en skål.

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min. Vend forsigtigt, og tilsæt purløgssauce. Steg videre i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kartofler, fisk og stegte grøntsager på tallerkener. Øs purløgssauce over. Drys med resterende purløg. Server med resterende citronbåde.