topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliatelle

Tagliatelle

med laks, zucchini, gulerod & dild

Slyng den cremede pasta omkring gaflen, nyd duften og lad denne hurtige pastaret med laks, creme fraiche, dild og citron kærtegne dine smagsløg. Zucchini og gulerod giver fylde, mens løg og hvidløg giver en finjusteret balance. En simpel pastaret er en klassiker, der altid går rent ind.

Allergener:
Fisk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

1 stk

Gulerod

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Dild

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

150 g

Crème fraiche

4 g

Grøntsagsbouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)637 kcal
Energi (kJ)2663 kJ
Fedt23.43 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat72.98 g
Sukker1.8 g
Protein37.86 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med vand* i kog. Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Riv zucchini [½ stk, 2 pers.] groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv citronskal [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], og skær citron i både. Hak dild fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og steg i 3 min.

Steg laks
3

Fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med salt* og peber*. Steg laks i 6-7 min. VIGTIGT: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Kog pasta
4

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1-2 dl, 2 pers. | 3-4 dl, 4 pers.]. Dræn pasta, og hæld tilbage i gryden.

Lav sauce
5

Tilsæt creme fraiche, pastavand, grøntsagsbouillon, citronskal, dild (gem en smule til anretning) og salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 4-5 min. Krydr med salt* og peber*. Vend pasta i panden med sauce.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med laks, sauce og resterende dild. Server med citronbåde.