Lad os friste med herlige, nye kartofler, smagsat med smør og akkompagneret af saftig kylling i en vidunderlig cremet basilikumsauce. Den forfriskende pæresalat serveres i perfekt harmoni med balsamicoeddike og giver balance til retten. Et mættende, enkelt og lækkert måltid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Crème fraiche
400 g
Nye kartofler
4 g
Kyllingebouillon
15 ml
Balsamico
1 stk
Zucchini
280 g
Kyllingebryst
1 pose
Basilikum
1 stk
Pære
Bring en stor gryde vand* i kog. Skær kartofler i halve. Skræl zucchini til lange, tynde bånd. Hak basilikumblade groft. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og skær igennem med en skarp kniv.
Kog kartofler med et nip salt* i 10-15 min. Hæld vand fra, og læg kartofler tilbage i gryden sammnen med en klat smør* og et nip salt*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side, og stil til side på en tallerken.
Skær pære i tynde skiver. Bland balsamico, en smule olivenolie*, salt* og peber* i en skål. Tilsæt zucchini og pære, og vend sammen.
Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt creme fraiche, kyllingebouillon og 1/2 basilikumblade, og lad simre i 1-2 min. Smag til med salt* og peber*.
Anret kartofler, kylling og pæresalat på tallerkener. Server med basilikumsauce og resterende basilikumblade.