HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMarineret Steak Og Sød Sennepssauce
topBanner
Marineret steak og sød sennepssauce

Marineret steak og sød sennepssauce

med varm kartoffelsalat og græsk salatost

Et klassisk festmåltid når det er bedst: stegt Angus Striploin med en skøn kartoffelsalat. Du marinerer bøfferne i Panamad-krydderi, før de steges til perfektion! Kartoffelsalaten byder på masser af spændende ingredienser som spinat, dild, græskarkerner og salatost. Vil du have endnu flere smagsoplevelser? Intet problem, vi topper lækkerierne med en sursød citron- og honningdressing!

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælkægsennepnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Dild

100 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

110 g

Zucchini

60 g

Spinat

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

12.5 g

Honning

½ stk

Citron, økologisk

4 g

Panamad

20 g

Græskarkerner

(IndeholdernødderKan indeholdesesam, jordnødder)

300 g

Angus Striploin

400 g

Små kartofler

12 g

Sennep

(Indeholdersennep)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)927 kcal
Energi (kJ)3879 kJ
Fedt60.51 g
Mættet fedt26.4 g
Kulhydrat43.51 g
Sukker8.7 g
Protein48.45 g
Salt2.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Bland Panamad og en smule olivenolie* i en skål. Vend bøffer i skålen, og krydr med et nip salt* og peber*.

2

Halver kartofler (uskrællet). Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tykke skiver. Fordel på bagepladen med kartofler, når de har 10 min tilbage.

3

Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og skær citron i både. Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, sennep, honning [1/2 pakke, 2P], et nip citronskal og et skvæt citronsaft i en skål. Smag til med salt*, peber* og citronsaft. Opvarm en stor stegepande på høj varme. Rist græskarkerner i 1-2 min, og overfør til en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til et rent skærebræt, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg bøfferne i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Hak dild groft. Tilsæt spinat, dild, græskarkerner og smuldret salatost til bagepladen med kartofler og zucchini, når de er færdige, og vend sammen.

6

Anret bøffer og kartoffelsalat på tallerkener. Dryp med honningdressing. Server med resterende citronbåde.