topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kødboller i tomatsauce

Kødboller i tomatsauce

med spaghetti & basilikum

Byd familien på en sand klassiker i aften. Al dente spaghetti ledsages af hjemmelavede kødboller i en intens og velsmagende sauce lavet på italiensk tomatsauce, en knivspids sukker, gulerødder og zucchini. Giv retten et luksuriøst pift med frisk basilikum og revet mozzarella, der smelter sammen til et himmelsk godt tæppe, som vækker glæde hos både børn og voksne.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Basilikum

250 g

Spaghetti

250 g

Hakket oksekød

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

300 g

Tomatsauce

4 g

Oksebouillon

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 stk

Zucchini

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

½ tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)389 kcal
Energi (kJ)1626 kJ
Fedt20.78 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat16.73 g
Sukker3 g
Protein36.24 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med vand* i kog. Riv zucchini. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint.

Kog pasta
2

Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

Form kødboller
3

Bland hakket oksekød, æg*, panko og salt* i en skål. Form fars til kødboller (5 pr. person). Stil til side på en tallerken.

Steg kødboller
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kødboller i 10-12 min. Stil til side på en ren tallerken.

Lav tomatsauce
5

Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod, zucchini og hvidløg i 3-4 min. Tilsæt tomatsauce, pastavand, oksebouillon og sukker*. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt kødboller og tomatsauce til gryden med spaghetti. Vend det hele sammen.

Server
6

Anret spaghetti og kødboller i dybe tallerkener. Top med revet mozzarella og basilikum.