HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHvid Pizza
topBanner
Hvid pizza

Hvid pizza

med bagt græskar, salvie, spinat & Pecorino-ost

Den traditionelle pizza er en sand klassiker, men har du prøvet en hvid pizza? En hvid pizza er, som navnet antyder, en lys pizza - altså uden den røde tomatsauce. Vores vegetariske, hvide pizza tilbyder et farverigt inferno af smage; sødmen fra græskarret mødes af den milde spinatcreme og Pecorino-ostens umami, som alt sammen bindes sammen af rødløg og spinatblade på toppen.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

¼ tsk

Salvie

Spinat

Zucchini

Pecorino Romano-ost

(Indeholdermælk)

Rødløg

Hvidløgsfed

Pizzadej

(Indeholdergluten)

Butternutsquash

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2309.5681 kJ
Kalorier (kcal)552 kcal
Fedt8.6 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat90 g
Sukker2.8 g
Protein14.6 g
Salt3.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær butternutsquash ud i 2 cm tern. Halver zucchini på langs, og skær i 1/2 cm tykke skiver. Fordel butternutsquash og zucchini på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie*. Krydr med lidt salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag i ovnen i 15 min.

2

Hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde skiver. Hak salvieblade groft. Riv pecorino. Rul pizzadej ud.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tag panden af varmen, og tilsæt creme fraiche, salt*, peber* og halvdelen af spinatbladene. Rør indtil spinaten er faldet sammen.Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tag panden af varmen, og tilsæt creme fraiche, salt*, peber* og halvdelen af spinatbladene. Rør indtil spinaten er faldet sammen.

4

Bland salvie med en smule olivenolie* i en skål. Smør pizzadej med spinatcreme. Fordel græskar, zucchini, rødløg og salvie på pizzadejen. 

5

Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min, eller indtil dejen er gylden.

6

Drys pecorino ud over pizzaen, og server med resterende spinat.