topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvid pizza

Hvid pizza

med bagt græskar, salvie, spinat & Pecorino-ost

Den traditionelle pizza er en sand klassiker, men har du prøvet en hvid pizza? En hvid pizza er, som navnet antyder, en lys pizza - altså uden den røde tomatsauce. Vores vegetariske, hvide pizza tilbyder et farverigt inferno af smage; sødmen fra græskarret mødes af den milde spinatcreme og Pecorino-ostens umami, som alt sammen bindes sammen af rødløg og spinatblade på toppen.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Crème fraiche

1 pose

Salvie

60 g

Spinat

1 stk

Zucchini

20 g

Pecorino Romano-ost

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Butternutsquash

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)552 kcal
Energi (kJ)2310 kJ
Fedt8.6 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat90 g
Sukker2.8 g
Protein14.6 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær butternutsquash ud i 2 cm tern. Halver zucchini på langs, og skær i 1/2 cm tykke skiver. Fordel butternutsquash og zucchini på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie*. Krydr med lidt salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered råvarer
2

Hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde skiver. Hak salvieblade groft. Riv pecorino. Rul pizzadej ud.

Lav sauce
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tag panden af varmen, og tilsæt creme fraiche, salt*, peber* og halvdelen af spinatbladene. Rør indtil spinaten er faldet sammen.Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tag panden af varmen, og tilsæt creme fraiche, salt*, peber* og halvdelen af spinatbladene. Rør indtil spinaten er faldet sammen.

Læg fyld på pizza
4

Bland salvie med en smule olivenolie* i en skål. Smør pizzadej med spinatcreme. Fordel græskar, zucchini, rødløg og salvie på pizzadejen. 

Bag pizza
5

Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min, eller indtil dejen er gylden.

Server
6

Drys pecorino ud over pizzaen, og server med resterende spinat.