
Den traditionelle pizza er en sand klassiker, men har du prøvet en hvid pizza? En hvid pizza er, som navnet antyder, en lys pizza - altså uden den røde tomatsauce. Vores vegetariske, hvide pizza tilbyder et farverigt inferno af smage; sødmen fra græskarret mødes af den milde spinatcreme og Pecorino-ostens umami, som alt sammen bindes sammen af rødløg og spinatblade på toppen.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 g
Crème fraiche
1 pose
Salvie
60 g
Spinat
1 stk
Zucchini
20 g
Pecorino Romano-ost
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Hvede, Gluten)
½ stk
Butternutsquash
¼ tsk
Salt

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær butternutsquash ud i 2 cm tern. Halver zucchini på langs, og skær i 1/2 cm tykke skiver. Fordel butternutsquash og zucchini på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie*. Krydr med lidt salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde skiver. Hak salvieblade groft. Riv pecorino. Rul pizzadej ud.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tag panden af varmen, og tilsæt creme fraiche, salt*, peber* og halvdelen af spinatbladene. Rør indtil spinaten er faldet sammen.Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tag panden af varmen, og tilsæt creme fraiche, salt*, peber* og halvdelen af spinatbladene. Rør indtil spinaten er faldet sammen.

Bland salvie med en smule olivenolie* i en skål. Smør pizzadej med spinatcreme. Fordel græskar, zucchini, rødløg og salvie på pizzadejen.

Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min, eller indtil dejen er gylden.

Drys pecorino ud over pizzaen, og server med resterende spinat.