topBanner
Hvid pizza

Hvid pizza

med bagt græskar, salvie, spinat & Pecorino-ost

Den traditionelle pizza er en sand klassiker, men har du prøvet en hvid pizza? En hvid pizza er, som navnet antyder, en lys pizza - altså uden den røde tomatsauce. Vores vegetariske, hvide pizza tilbyder et farverigt inferno af smage; sødmen fra græskarret mødes af den milde spinatcreme og Pecorino-ostens umami, som alt sammen bindes sammen af rødløg og spinatblade på toppen.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Zucchini

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 pose

Salvie

20 g

Pecorino Romano-ost

(Indeholdermælk)

1 pakke

Pizzadej

(Indeholdergluten)

150 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

1 pose

Spinat

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3835 kJ
Kalorier (kcal)917 kcal
Fedt31 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat122 g
Sukker15 g
Protein25 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.Skær butternutsquash ud i 2 cm tern. Halver zucchini på langs, og skær i 1/2 cm tykke skiver.Fordel butternutsquash og zucchini på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.Krydr med lidt salt og peber*, og vend det hele sammen. Bag i ovnen i 15 min.

2

Hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde skiver.Hak salvieblade groft.Riv pecorino. Rul pizzadej ud.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme.Svits hvidløg i 1 min. Tag panden af varmen, og tilsæt creme fraiche, salt, peber og halvdelen af spinatbladene. Rør indtil spinaten er faldet sammen.Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme.Svits hvidløg i 1 min. Tag panden af varmen, og tilsæt creme fraiche, salt, peber og halvdelen af spinatbladene. Rør indtil spinaten er faldet sammen.

4

Bland salvie med en smule olivenolie* i en skål.Smør pizzadej med spinatcreme.Fordel græskar, zucchini, rødløg og salvie på pizzadejen.

5

Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min, eller indtil dejen er gylden.

6

Drys pecorino ud over pizzaen, og server med resterende spinat.