
Hvid pizza
med bagt græskar, salvie, spinat & Pecorino-ost
Den traditionelle pizza er en sand klassiker, men har du prøvet en hvid pizza? En hvid pizza er, som navnet antyder, en lys pizza - altså uden den røde tomatsauce. Vores vegetariske, hvide pizza tilbyder et farverigt inferno af smage; sødmen fra græskarret mødes af den milde spinatcreme og Pecorino-ostens umami, som alt sammen bindes sammen af rødløg og spinatblade på toppen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
150 g
Crème fraiche
1 pose
Salvie
60 g
Spinat
1 stk
Zucchini
20 g
Pecorino Romano-ost
1 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Hvede, Gluten)
½ stk
Butternutsquash
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt
Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær butternutsquash ud i 2 cm tern. Halver zucchini på langs, og skær i 1/2 cm tykke skiver. Fordel butternutsquash og zucchini på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie*. Krydr med lidt salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde skiver. Hak salvieblade groft. Riv pecorino. Rul pizzadej ud.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tag panden af varmen, og tilsæt creme fraiche, salt*, peber* og halvdelen af spinatbladene. Rør indtil spinaten er faldet sammen.Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tag panden af varmen, og tilsæt creme fraiche, salt*, peber* og halvdelen af spinatbladene. Rør indtil spinaten er faldet sammen.

Bland salvie med en smule olivenolie* i en skål. Smør pizzadej med spinatcreme. Fordel græskar, zucchini, rødløg og salvie på pizzadejen.

Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min, eller indtil dejen er gylden.

Drys pecorino ud over pizzaen, og server med resterende spinat.