Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort

Friske råvarer. Fra leverandører du kan stole på.

Friske råvarer. Fra leverandører du kan stole på.

God mad starter med gode ingredienser. Derfor har vi udvalgt dine ekstra omhyggeligt.

Vores leverandører

Mad smager bare bedre, når man ved, hvor den kommer fra. Derfor arbejder vi tæt sammen med en række håndplukkede leverandører, som vi virkelig stoler på. Ildsjæle der arbejder hårdt hver dag for at sikre dig, at du får gode, friske ingredienser i din måltidskasse. Når du nyder din saftige kylling, ved du, at den er dansk, og at HelloFresh har underskrevet ECC (European Chicken Commitment). Når du tilbereder den friske fisk, ved du, at den er ASC/MSC eller GLOBAL G.A.P.-certificeret. Og når du tilbereder vores frugt og grønt, kan du være sikker på, at det er fra Klasse I.

Dine ingredienser

Vi prioriterer lokale råvarer, når vi indkøberingredienser. For eksempel er alt vores kød og kylling fra danske landbrug – og desuden har vi underskrevet ECC (European Chicken Commitment) som ekstra kvalitetssikring. Derudover prøver vi altid på at vælge ingredienser, der er i sæson, når det er muligt. Der er dog enkelte ingredienser, som aldrig rigtig er i sæson i Danmark, eller nogle som simpelthen bare smager bedre andre steder fra. Det er for eksempel derfor, vores græske salatost kommer fra Grækenland. Og vores tørpasta kommer fra dem der er bedst til pasta, Italien.

Godt for smagsløgene. Og resten af kroppen.

Et godt måltid smager ikke kun godt, det får også resten af kroppen til at føles godt. Når vores kokke sammensætter en ny opskrift, lægger de derfor vægt på en række faktorer, så du kan tilberede hverdagsmad, der er både lækkert og nærende. Målet er, at du altid skal kunne få al den energi og ernæring, du har brug for - men uden alle de unødvendige kalorier. Et gennemsnitligt HelloFresh-måltid indeholder derfor kun mellem 700 og 800 kalorier. Hvis du har et mindre kaloriebehov, indeholder vores KalorieSmarte retter max. 650 kalorier.

Allergier

Du kan let styre udenom de måltidskasser, du er allergisk overfor. Vi skriver nemlig alle ingredienserne på hjemmesiden eller i appen. Alle ingredienserne kommer i tilpassede mængder, så det er også helt ligetil at udskifte eller udelade enkelte ingredienser, der kan forårsage en allergisk reaktion.

Færre ingredienser.
Mindre at tænke på.

Der er ikke noget værre end at samle alle køkkenredskaber, hælde olie i stegepanden og skrue op for blusset bare for at finde ud af, at der mangler noget. Derfor har vi sørget for, at du kun behøver ganske få ting i hjemmet - ingredienser, som vi er temmelig sikre på, at der allerede findes i dit køkken. Alt hvad du har brug for derhjemme er:

Smør

Mælk

Æg

Sukker

Olie

Salt

Peber

Mel

Smør

Mælk

Æg

Sukker

Olie

Salt

Peber

Mel

God mad. På dine vilkår.

God mad. På dine vilkår.

Udvælg selv dine opskrifter fra vores ugentlige menu, og skræddersy din egen måltidskasse.
Udvælg selv dine opskrifter fra vores ugentlige menu og skræddersy din egen måltidskasse.