Vores måltidskasser
Log ind

Friske råvarer.
Fra leverandører du kan stole på.

Friske råvarer.
Fra leverandører du kan stole på.

God mad starter med gode ingredienser. Derfor har vi udvalgt dine ekstra omhyggeligt.

Vores leverandører

Maden smager bedre, når du ved, hvor den kommer fra.

Derfor arbejder vi tæt sammen med en række håndplukkede leverandører, som vi virkelig stoler på. Ildsjæle, der arbejder hårdt hver dag for at sikre dig, at du får gode, friske ingredienser i din måltidskasse. Når du nyder din saftige kylling ved du, at den er dansk. Når du tilbereder den friske fisk ved du, at den er ASC/MSC eller GLOBAL G.A.P-certificeret. Alt vores frugt og grønt tilhører Klasse I, og vores lime og citroner er økologiske.

Dine ingredienser

Vi tror på, at din mad smager bedre, når du ved, hvor den kommer fra. Derfor har vi udvalgt alle leverandører meget nøje. Vi prioriterer lokale råvarer, når vi udvælger vores leverandører. For eksempel er al vores kød og kylling fra danske landbrug. Derudover modtager du kun ingredienser i sæson, hvilket både smager bedre og er mere bæredygtigt. Der er enkelte ingredienser, som ikke findes i Danmark eller som simpelthen smager bedre andre steder. Vores græske salatost kommer for eksempel fra Grækenland. Og vores tørpasta kommer fra Italien - ligesom det bør gøre.

Godt for dig. Både i munden og maven.

God mad smager ikke kun godt i munden, men føles også god i maven. Når vores kokke sammensætter vores opskrifter, lægger de vægt på en række faktorer, så du kan tilberede middage, der er både gode og nærende. Målet er, at du altid skal få al den energi og ernæring, du har brug for - uden unødvendige kalorier. Derfor indeholder et måltid fra os normalt 500-750 kalorier (kcal).

Allergier

Du kan let styre udenom de måltidskasser, du er allergisk overfor. Vi skriver nemlig alle ingredienserne på hjemmesiden eller i appen. Alle ingredienserne kommer i tilpassede mængder, så det er også helt ligetil at udskifte eller udelade enkelte ingredienser, der kan forårsage en allergisk reaktion.

Færre ingredienser.
Mindre at tænke på.

Der er ikke noget værre end at samle alle køkkenredskaber, hælde olie i stegepanden og skrue op for blusset bare for at finde ud af, at der mangler noget. Derfor har vi sørget for, at du kun behøver ganske få ting i hjemmet - ingredienser, som vi er temmelig sikre på, at der allerede findes i dit køkken. Alt hvad du har brug for derhjemme er:

Smør

Mælk

Æg

Sukker

Olie

Salt

Peber

Mel

Smør

Mælk

Æg

Sukker

Olie

Salt

Peber

Mel

God mad.
På dine vilkår.

Udvælg selv dine opskrifter fra vores ugentlige menu, og skræddersy din egen måltidskasse.

SE VORES MÅLTIDSKASSER