HelloFresh Logo

ER DU VORES NYE PARTNER?

Vi holder altid en plads ved middagsbordet til nye og madglade partnere.
Vi holder altid en plads ved middagsbordet til nye og madglade partnere.
LIDT OM HELLOFRESH

LIDT OM HELLOFRESH

Siden 2011 har vi mættet millioner af maver. Vi opererer i skrivende stund på tværs af 17 markeder, og kan med stolthed kalde os verdens førende udbyder af måltidskasser. Vores mission er ret enkel; vi vil have færre stressende indkøb i ulvetimen og flere inspirerende opskrifter og ingredienser leveret lige til døren. Vi vil have mere mad i maven og mindre mad i skraldespanden. Vi vil inspirere, forenkle og sætte krydderi på hverdagen for familier, hvor hverdagen, den kan gå stærkt. Kort sagt – vi vil ændre måden folk spiser på.
HVAD VI SØGER I ET PARTNERSKAB

HVAD VI SØGER I ET PARTNERSKAB

Vi tror på, at vejen til madglæde er brolagt med partnerskaber. Det er derfor, vi altid er på udkig efter partnere, som har samme værdier, som os. Partnere, som ønsker at drive værdi for både deres og vores kunder gennem et fælles samarbejde.

Vi er vildt nysgerrige på jeres ideer; omend du er interesseret i at forkæle jeres partnere og ansatte med et lækkert madeventyr hos HelloFresh eller ønsker at engagere jeres og vores publikum gennem fælles branding initiativer eller marketingkampagner.

Klik her, og fortæl os mere, om de tanker, I har gjort jer. Vi rækker ud, hvis vi ser grobund for et spændende samarbejde.