Vores måltidskasser
Log ind

ER DU VORES NYE PARTNER?

Vi holder altid en plads ved middagsbordet til nye og madglade partnere.

HELLOFRESH I EN NØDDESKAL

Siden 2011 har vi mættet millioner af maver. Nu gør vi det på tværs af 15 markeder. Som den verdensførende måltidskasseudbyder ændrer vi måden, folk spiser på. Færre stressende indkøb i ulvetimen, flere perfekt opmålte ingredienser og opskrifter til leveret til døren. Mere mad i maven, mindre mad i skraldespanden. Vi inspirerer, krydrer køkkenet med fleksibilitet og samvær. Og vi gør hverdagen forfriskende enkel.

TO SLAGS PARTNERSKABER

For at vores samarbejder går som smurt, har vi delt dem op i to forskellige slags: 1. Forretningssamarbejder og 2. Marketingssamarbejder. Forretningssamarbejdet er til jer, som ønsker at forkæle jeres partnere og ansatte med et lækkert madeventyr hos HelloFresh. Vi leverer friske råvarer i sæson og inspirerende opskrifter lige til deres dør. Vækker det appetitten? Udfyld denne formular for at komme en bid tættere på gavekort eller måltidskasser til 50+ madglade folk. Marketingssamarbejder er til jer, som ønsker at engagere jeres og vores publikum gennem fælles brandinginitiativer eller marketingkampagner. Vi er vildt nysgerrige på jeres ideer! Udfyld denne formular og fortæl os mere, om de tanker, I har gjort jer. Vi rækker ud, hvis vi ser grobund for et spændende samarbejde.

HVORFOR BLIVE VORES PARTNER?

Vi tror på, at vejen til madglæde er brolagt med partnerskaber. Vi søger partnere, som har samme værdier, som os. Partnere, som kan drive værdi for både deres og vores kunder gennem vores samarbejde. Vil I have en plads ved middagsbordet som vores nye partner? Udfyld da venligst denne formular.