HelloFresh
Opskrifter
Vegetariske Opskrifter

Se vores bedste opskrifter på vegetarisk aftensmad

Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Kickstart inspirationen til dine vegetarretter

Vil du gerne blive en haj til vegetariske retter og nye grønne idéer i køkkenet - Så gør HelloFresh til din køkkenassistent

Vegetarisk opskrifter

Bestil vegetarisk med HelloFresh

Her får du vegetariske opskrifter hver uge med smagfulde råvarer og anderledes kombinationer, som samtidig er hurtige at gå til. Bestil vores vegetarmåltidskasse, som giver lækker, grøn og - ikke mindst - nem mad til hele ugen.

Vegetarisk mad er for alle

Er du vegetar, eller vil du bare gerne skære ned på kødforbruget? Så er HelloFresh’ vegetariske måltidskasser noget for dig. Her får du diverse opskrifter og råvarer leveret lige til døren, så du kan kokkerere vegetarisk mad, der får tænderne til at løbe i vand.
Vores vegetariske opskrifter sørger for at komme rundt omkring de smage, der virkelig batter. Er du for eksempel glad for umami-smagen, som blandt er fremtræden i kød, så kan du få opskrifter med stegte svampe, knasende nødder og friske tomater, der alle bringer den fyldig og sødlige umamismag til vegetarretten. Vores vegetarretter breder sig også over de andre grundsmage - salt, sødt, surt og bittert - så du kan være sikker på, at måltidet altid tilfredsstiller dine smagsløg fuldt ud.

Få leveret vegetarmad, der passer til dig

Er du mest til søde kartofler, krydrede kikærter, kogt pasta, grønne bønner eller noget helt femte? Med HelloFresh kan du få grønne og nemme hverdagsretter leveret lige til døren, som er skræddersyet til dig og dine præferencer. Du vælger nemlig selv de opskrifter og den måltidskasse, som får dit madhjerte til at banke lidt hurtigere.
Med vores grøntsags- og vegetarkasser får du friske grøntsager og naturlige proteiner fra et væld af spændende danske grønsager og vegetariske kombinationer, der er sprængfyldte med smagfulde detaljer.

Vegetarkassen

Når du bestiller HelloFresh’ grøntsags- og vegetarkasse, så kan du få nye, smagfulde og vegetariske retter til hele ugen. Hver opskrift er lavet ud fra naturens bedste proteiner, så du får vegetarisk hverdagsmad, der smager himmelsk - hver dag.

Lad måltidskasserne inspirere

Er du kørt fast i de samme tre opskrifter med stegte kikærter, bagte søde kartofler og kogte linser? Så kombinér hverdagsmaden med HelloFresh’ anderledes opskrifter, og få kickstarten inspirationen til hverdagens vegetarretter.

Kaloriesmarte grøntsager

Vil du gerne spise grønt, samtidig med at du passer på kalorierne? Så kan du vælge flere retter uden kød i vores kaloriesmarte måltidskasse. Her får du opskrifter og måltidskasser leveret lige til døren, som både er grønne og lette, samtidig med at de giver dig god energi til resten af dagen.

Sund, vegetarisk aftensmad til hele familien

Du kan invitere hele familien til de kødfrie dage, når du får leveret vegetariske måltidskasser fra HelloFresh. Her kan du nemlig vælge at få skræddersyet ingredienserne i ugens madplan til en, to, tre eller fire mennesker. Og du kan også sagtens bestille flere måltidskasser, hvis der er endnu flere munde at mætte.

Du vælger selv antal personer

Du kan selv vælge, hvor hvor mange personer, der skal kunne sætte tænderne i de lækre opskrifter og råvarer, som du får leveret lige til døren. Og husk: Hvis I pludselig bliver flere og færre rundt om spisebordet, så kan du ændre dit valg når som helst.

Du vælger selv dine opskrifter

Blandt HelloFresh’ grønne vegetaropskrifter kan du vælge dine favoritter. Du kan nemlig altid skræddersy den måltidskasse, som bliver leveret til dig, ud fra hvad du har lyst til af mad - og hvor mange antal måltider du vil have.

Du vælger selv, om det kun skal være til dig

Er det bare dig selv, som skal nyde godt af vores lækre opskrifter? Så kan du nemt bestille en vegetar måltidskasse til én person. Det gør det også nemmere: Så kan du bare vælge de opskrifter, som du foretrækker uden at skulle have andre med på råd.

Flere fordele ved vegetarretter

Udover at vegetariske retter er lækre og mættende, så er der også andre fordele. Blandt andet kan dine vegetarretter nemt blive til sunde retter. Opskrifterne, der er bygget på grønne råvarer, giver dig nemlig større mængder fedt fra de vegetabilske kilder. Og så indeholder den planterige kost nogle af de vigtigste kilder til protein, som din energi kan nyde godt af resten af dagen.

Du kan spise grønt - uden at være vegetar

Hvis du ikke er vegetar, kan du stadig opleve nogle af de gode vegetariske fordele. Bare ved at have nogle kødfrie dage i løbet af ugen. Med HelloFresh kan du nemlig tilføje flere opskrifter til din måltidskasse, som er vegetariske - og så prøve fordelene af.
Prøv at erstatte kødet i nogle af ugens dage med grøntsager, frugter eller korn. Det kan for eksempel være at bruge kikærter i stedet for kød i klassiske retter, som Pasta Bolognese, eller tilføje flere krydderier til grøntsagsboller i karry, så du ikke savner umamismagen. Sådan kan du kickstarte den planterige, og mere varierede, kost, der samtidig følger de officielle kostråd i Danmark.

Få inspiration til nye vegetarretter

Har du aldrig prøvet at lege med sorte bønner, afprøvet smagen af gedeost eller brugt spinat på en helt ny måde? Så er det på tide! Med HelloFresh’ grønne opskrifter kan du få nye idéer til anderledes kombinationer i det vegetariske køkken. Herefter er det kun fantasien, der sætter grænser.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.