Se vores bedste opskrifter på vegetarisk aftensmad

Bedste broccoliopskrifter og måltidsidéer

Broccoli er en sund, lækker og fremragende ingrediens til ethvert måltid. Se vores opskrifter med broccoli, og begynd at tilberede lækre måltider på ingen tid.

Hvorfor broccoli?

Broccoli er kendt for sit ry som en superfood

Broccoli er rig på mange næringsstoffer, herunder fibre, vitamin C, vitamin K, jern og kalium. Den populære grøntsag kan være gavnlig for forebyggelse af hjertesygdomme og kan også hjælpe med normal vævsvækst og stabilt blodtryk. Samtidig er broccoli også meget lav på kalorier, hvilket gør det til et godt valg for dem, der ønsker at spise store mængder mad med et kaloriemæssigt underskud.
Ligesom mange andre grøntsager kan broccoli tilberedes på forskellige måder, herunder kogning, dampning, ristning, stegning og bagning. Du kan også krydre det på din foretrukne måde for at forbedre smagen. Nogle populære opskrifter med broccoli inkluderer broccolisuppe, pasta med broccoli og stegt broccoli.

Broccoli: Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tilbereder man broccoli?

Broccoli er ekstremt alsidigt og kan tilberedes på forskellige måder. Du kan koge, bage, stege, dampe eller sautere dine broccoli. Du kan også grille eller fritere broccoli, hvis du lyster.

Hvor længe skal broccoli koge?

Normalt anbefales det at koge broccoli i ca. 2-3 minutter. Dog kan dette være længere eller kortere afhængigt af størrelsen på dine broccolibuketter og din foretrukne tekstur.

Kan man spise broccoli rå?

Ja – du kan både spise broccoli rå og let tilberedt.

Hvordan opbevares broccoli?

Broccoli skal opbevares i køleskabet. For at holde det friskere i længere tid bør det opbevares i en løst dækket eller perforeret beholder for at holde luften i cirkulation.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.