Skip to main content
Buffaloblomkål

Buffaloblomkål

med salat, kartoffelbåde & mayonnaise

4.6
(21)

Gå i krig med disse krydrede, ovnstegte blomkålsbuketter, der passer perfekt sammen med gyldenbagte kartoffelbåde og en forfriskende forårssalat. En perfekt afbalanceret ret, hvor mayonnaisen er den hemmelige ingrediens.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

500 g

Kartofler

650 g

Blomkål

100 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

90 g

Salat

75 g

Radiser

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

25 ml

Hvidvinseddike

75 g

Fraiche

Næringsindhold

Kalorier (kcal)385 kcal
Energi (kJ)1613 kJ
Fedt35.5 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat13.6 g
Sukker1.7 g
Kostfibre0.8 g
Protein2.5 g
Salt0.8 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelbåde
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Paner blomkål
2

Skær blomkål i små buketter. Bland mayonnaise og blomkål i en skål. Bland panko, Central American Style (stærk!), en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en anden skål. Vend blomkål i panko.

Bag blomkål
3

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
4

Bræk hjertesalat i stykker. Skær radiser i tynde skiver. Hak agurk groft.

Lav salat
5

Bland en smule olivenolie*, hvidvinseddike [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt hjertesalat, radiser og agurk. Vend sammen.

Server
6

Anret kartoffelbåde, blomkål og salat på tallerkener. Server med fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image