topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Buffaloblomkål

Buffaloblomkål

med salat, kartoffelbåde & mayonnaise

Gå i krig med disse krydrede, ovnstegte blomkålsbuketter, der passer perfekt sammen med gyldenbagte kartoffelbåde og en forfriskende forårssalat. En perfekt afbalanceret ret, hvor mayonnaisen er den hemmelige ingrediens.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

500 g

Kartofler

650 g

Blomkål

100 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

90 g

Salat

75 g

Radiser

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

25 ml

Hvidvinseddike

75 g

Fraiche

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)385 kcal
Energi (kJ)1613 kJ
Fedt35.5 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat13.62 g
Sukker1.7 g
Protein2.55 g
Salt0.8 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelbåde
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Paner blomkål
2

Skær blomkål i små buketter. Bland mayonnaise og blomkål i en skål. Bland panko, Central American Style (stærk!), en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en anden skål. Vend blomkål i panko.

Bag blomkål
3

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
4

Bræk hjertesalat i stykker. Skær radiser i tynde skiver. Hak agurk groft.

Lav salat
5

Bland en smule olivenolie*, hvidvinseddike [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt hjertesalat, radiser og agurk. Vend sammen.

Server
6

Anret kartoffelbåde, blomkål og salat på tallerkener. Server med fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image