HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBuffaloblomkål
topBanner
Buffaloblomkål

Buffaloblomkål

med salat, kartoffelbåde & mayonnaise

Gå i krig med disse krydrede, ovnstegte blomkålsbuketter, der passer perfekt sammen med gyldenbagte kartoffelbåde og en forfriskende forårssalat. En perfekt afbalanceret ret, hvor mayonnaisen er den hemmelige ingrediens.

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægsennepglutensulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Central American Style

100 g

Kartofler

30 g

Blomkål

25 ml

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Panko

(Indeholdergluten)

Hjertesalat

Radiser

Agurk

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Fraiche

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1612.8065 kJ
Kalorier (kcal)385.47 kcal
Fedt35.495 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat13.6175 g
Sukker1.7 g
Protein2.55 g
Salt0.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær blomkål i små buketter. Bland mayonnaise og blomkål i en skål. Bland panko, Central American Style (stærk!), en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en anden skål. Vend blomkål i panko.

3

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

4

Bræk hjertesalat i stykker. Skær radiser i tynde skiver. Hak agurk groft.

5

Bland en smule olivenolie*, hvidvinseddike [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt hjertesalat, radiser og agurk. Vend sammen.

6

Anret kartoffelbåde, blomkål og salat på tallerkener. Server med fraiche.