topBanner
Buffaloblomkål

Buffaloblomkål

med salat, kartoffelbåde & mayonnaise

Gå i krig med disse krydrede, ovnstegte blomkålsbuketter, der passer perfekt sammen med gyldenbagte kartoffelbåde og en forfriskende forårssalat. En perfekt afbalanceret ret, hvor mayonnaisen er den hemmelige ingrediens.

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægsennepglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

450 g

Blomkål

100 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

8 g

Central American Style

100 g

Hjertesalat

½ pose

Radiser

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3144 kJ
Kalorier (kcal)752 kcal
Fedt42 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat71 g
Sukker15 g
Protein20 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær blomkål i små buketter. Bland mayonnaise og blomkål i en skål. Bland panko, Central American Style (stærk!), en smule olivenolie, et nip salt og peber i en anden skål. Vend blomkål i panko.

3

Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

4

Bræk hjertesalat i stykker. Skær radiser i tynde skiver. Hak agurk groft.

5

Bland en smule olivenolie, hvidvinseddike [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], et nip salt og peber i en skål. Tilsæt hjertesalat, radiser og agurk. Vend sammen.

6

Anret kartoffelbåde, blomkål og salat på tallerkener. Server med fraiche.