HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprøde Portobellosvampe
topBanner
Sprøde portobellosvampe

Sprøde portobellosvampe

med søde kartoffelbåde & majsslaw

I denne opskrift hylder vi grøntsager og fokuserer på at finde det bedste frem i hver råvare. Hvor godt lyder det ikke med frisk majs skåret direkte fra kolben, stegt og blandet til en frisk majsslaw? Vidunderligt bagte, søde kartoffelbåde med salt og peber og paneret gyldenstegt portobello? Sammen med en krydret aioli har du en fænomenal middag at placere på bordet, hvor storslåede smag er i fokus.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Portobello

40 g

Sød kartoffel

1 stk

Majskolbe

½ tsk

Forårsløg

2 spsk

Citron

Kålblanding, skåret

Panko

(Indeholdergluten)

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Salt*

Hvedemel*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1057.715 kJ
Kalorier (kcal)252.8 kcal
Fedt15.3 g
Mættet fedt1.7 g
Kulhydrat21.8625 g
Sukker1.4 g
Protein6.9425 g
Salt1.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) i 1 cm både. Fordel kartoffelbåde på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag i 25-30 min.

2

Skær svampe i 1 cm tykke skiver. Skær kerner af majskolbe(r). Snit forårsløg fint. Skær citron i både.

3

Opvarm en stor stegepande ved høj varme. Steg majs i 5 min under omrøring. Bland majs, en smule olivenolie*, citronsaft, kålblanding, salt*, peber* og 1/2 forårsløg i en skål, og stil til side.

4

Bland hvedemel*, salt* og peber* i en skål. Pisk æg* med en smule vand* i en anden skål. Hæld panko i en tredje skål. Vend svampe i hvedemel*, derefter æg*, og til sidst panko. Stil til side.

5

Hæld olie* i samme stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Friter svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne. Læg på en tallerken med køkkenrulle.

6

Anret svampe, kartoffelbåde og majsslaw på tallerkener. Drys med resterende forårsløg, og server med aioli og citronbåde.