Kebab elskes af hele familien, og du laver nemt og hurtigt denne fantastiske kebabtallerken, fyldt med spændende ingredienser. Vi fylder vores tallerkener med sprøde fritter med Souvlaki-krydderi, kebab stegt med Panamad, en græsk salat med tomat, salatost, radise og agurk, og cremet hvidløgsdressing med fraiche og mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Panamad
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
4 g
Souvlaki-krydderi
500 g
Kartofler
½ stk
Hvidløgsfed
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Salat
37.5 g
Radiser
1 stk
Løg
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Dryp med en smule olivenolie, krydr med Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, fraiche og mayonnaise i en lille skål.
Krydr med salt og et nip peber.
Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.
Hak tomat og agurk groft.
Skær radiser i tynde skive.
Smuldr salatost.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Steg kebab og løg med Panamad, salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Bland salat, tomat, salatost, radiser, agurk, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål lige inden servering.
Anret fritter på tallerkener.
Top med salat og kebab.
Dryp med hvidløgsdressing.