Skip to main content
Cremet tagliatelle

Cremet tagliatelle

med hvidløg, tomat, spinat & pecorino

4.0
(40)

Ny version af cremet pasta, denne gang serveret med en lækker creme fraiche-sauce lavet på hakkede tomater, zucchini og spinat. Smagsoplevelsen kommer fra frisk timian, forfriskende citronskal og aromatisk hvidløg. Rette får et ekstra spark i form af sprøde solsikkefrø og revet pecorino, som får lov til at efterlade sit karakteristiske præg. Forførende god alle dage i ugen!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Zucchini

3 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Citrusfrugt

1 pose

Timian

20 g

Pecorino Romano-ost

1 pakke

Hakkede tomater

150 g

Crème fraiche

4 g

Bouillon

60 g

Spinat

250 g

Tagliatelle

(Indeholder: Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Æg, Sennep)

20 g

Solsikkekerner

Næringsindhold

Kalorier (kcal)417.6 kcal
Energi (kJ)1747.2 kJ
Fedt8.6 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat74.1 g
Sukker2 g
Kostfibre3.7 g
Protein14.9 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med vand* i kog. Hak løg fint. Hak zucchini groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak timianblade fint. Riv pecorino.

Kog pasta
2

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl til 2 pers. | 1 dl til 4 pers.]. Si vand fra, og hæld pasta tilbage i gryden sammen med en smule olivenolie*.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg og zucchini i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og timian, og steg videre i 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt hakkede tomater, creme fraiche, citronskal og grøntsagsbouillon, og rør rundt. Tilsæt pastavand, og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt spinat, og rør rundt.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, og rør rundt.


Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener, og top med solsikkefrø, pecorino og resterende timian. Server med citronbåde.