HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Tagliatelle
topBanner
Cremet tagliatelle

Cremet tagliatelle

med hvidløg, tomat, spinat & pecorino

Ny version af cremet pasta, denne gang serveret med en lækker creme fraiche-sauce lavet på hakkede tomater, zucchini og spinat. Smagsoplevelsen kommer fra frisk timian, forfriskende citronskal og aromatisk hvidløg. Rette får et ekstra spark i form af sprøde solsikkefrø og revet pecorino, som får lov til at efterlade sit karakteristiske præg. Forførende god alle dage i ugen!

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkselleriæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Løg

250 g

Zucchini

20 g

Hvidløgsfed

Citron

Timian

Pecorino Romano-ost

Hakkede tomater

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Spinat

Tagliatelle

(Indeholderæg, glutenKan indeholdesoja, sennep, æg)

Solsikkefrø

(Kan indeholdesesam, nødder, jordnødder)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)418 kcal
Energi (kJ)1747 kJ
Fedt8.58 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat74.12 g
Sukker2 g
Protein14.94 g
Salt1.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* i kog. Hak løg fint. Hak zucchini groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak timianblade fint. Riv pecorino.

2

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl til 2 pers. | 1 dl til 4 pers.]. Si vand fra, og hæld pasta tilbage i gryden sammen med en smule olivenolie*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg og zucchini i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og timian, og steg videre i 1 min.

4

Tilsæt hakkede tomater, creme fraiche, citronskal og grøntsagsbouillon, og rør rundt. Tilsæt pastavand, og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt spinat, og rør rundt.

5

Tilsæt pasta, og rør rundt.


6

Anret pasta i dybe tallerkener, og top med solsikkefrø, pecorino og resterende timian. Server med citronbåde.