topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kartoffelpizza

Kartoffelpizza

med ricotta, karamelliserede løg & rucola

Alle elsker pizza, og man behøver heldigvis aldrig blive træt af dem, da der er så mange måder man kan variere dem på. Her byder vi på en super spændende kartoffelpizza med ricotta, karamellisert løg, rosmarin og rucola.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk

15 ml

Balsamico

300 g

Kartofler

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rosmarin

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

20 g

Rucola

2 stk

Rødløg

1 stk

Æble

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

0.3 dl

Vand (trin 3)

efter behov

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)903 kcal
Energi (kJ)3776 kJ
Fedt20.45 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat132.85 g
Sukker18.3 g
Protein30.14 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend sammen, og fordel i et jævnt lag. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
2

Hak rosmarin [1 stilk | 2 stilke] fint. Hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær æble i tynde skiver. Hak agurk groft. Bland ricotta, hvidløg og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Karamelliser rødløg
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg under omrøring i 4-5 min, og skru ned til lav varme. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk] og et nip sukker*, og steg i yderligere 3 min.

Bag pizza
4

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Smør med ricottablanding. Top med kartofler, rosmarin og revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og sprød. Krydr med et stort nip salt* og peber*.

Lav rucolasalat
5

Vend agurk, æble og rucola [1/2 pose, 2P] med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Top pizza med karamelliserede rødløg og lidt rucola. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt*. Server med rucolasalat.