HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKartoffelpizza
topBanner
Kartoffelpizza

Kartoffelpizza

med ricotta, karamelliserede løg & rucola

Alle elsker pizza, og man behøver heldigvis aldrig blive træt af dem, da der er så mange måder man kan variere dem på. Her byder vi på en super spændende kartoffelpizza med ricotta, karamellisert løg, rosmarin og rucola.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sulfittermælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Agurk

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

300 g

Kartofler

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rosmarin

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

100 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

20 g

Rucola

2 stk

Rødløg

1 stk

Æble

1 stk

Pizzadej

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

0.3 dl

Vand* (trin 3)

efter behov

Sukker* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3776.2065 kJ
Kalorier (kcal)902.535 kcal
Fedt20.597 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat133.0097 g
Sukker18.5 g
Protein30.1435 g
Salt3.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend sammen, og fordel i et jævnt lag. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

2

Hak rosmarin [1 stilk | 2 stilke] fint. Hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær æble i tynde skiver. Hak agurk groft. Bland ricotta, hvidløg og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg under omrøring i 4-5 min, og skru ned til lav varme. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk] og et nip sukker*, og steg i yderligere 3 min.

4

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Smør med ricottablanding. Top med kartofler, rosmarin og revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og sprød. Krydr med et stort nip salt* og peber*.

5

Vend agurk, æble og rucola [1/2 pose, 2P] med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.

6

Top pizza med karamelliserede rødløg og lidt rucola. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt*. Server med rucolasalat.