
Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
stk
Agurk
1 stk
Porre
1 pose
Koriander
1 stk
Chili
1 stk
Gulerod
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
150 g
Kålblanding, skåret
4 g
Bouillon
1 stk
Agurk, piccolo
1 stk
Forårsløg
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
1 stk
Citrusfrugt
2 stk
Æg
1 dl
Vand
6.67 spsk
Hvedemel

Riv gulerod (uskrællet). Snit porre og forårsløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak koriander groft. Hak chili (stærk!) fint

Bland æg*, grøntsagsbouillon, mel og vand* i en skål. Tilsæt gulerod, porre, limeskal, halvdelen af forårsløget og halvdelen af salaten. Krydr med salt* og peber*.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Form og steg fritters i 5-6 min på hver side (der skal laves 3 pr. person). Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

Bland en smule olivenolie* og citronsaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt agurk, resterende forårsløg og salat, og vend sammen.

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.

Anret fritters og salat på tallerkener. Top med koriander og chili. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.