Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
stk
Agurk
1 stk
Porre
1 pose
Koriander
1 stk
Rød chili
1 stk
Gulerod
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
150 g
Kålblanding, skåret
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Agurk, piccolo
1 stk
Forårsløg
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
1 stk
Lime
2 stk
Æg
1 dl
Vand
6.67 spsk
Hvedemel
Riv gulerod (uskrællet). Snit porre og forårsløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak koriander groft. Hak chili (stærk!) fint
Bland æg*, grøntsagsbouillon, mel og vand* i en skål. Tilsæt gulerod, porre, limeskal, halvdelen af forårsløget og halvdelen af salaten. Krydr med salt* og peber*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Form og steg fritters i 5-6 min på hver side (der skal laves 3 pr. person). Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.
Bland en smule olivenolie* og citronsaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt agurk, resterende forårsløg og salat, og vend sammen.
Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.
Anret fritters og salat på tallerkener. Top med koriander og chili. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.