Skip to main content
Japansk-inspirerede fritters
Japansk-inspirerede fritters

Japansk-inspirerede fritters

med kålsalat & asiatisk mayodressing

4.6
(15)

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

stk

Agurk

1 stk

Porre

1 pose

Koriander

1 stk

Rød chili

1 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Forårsløg

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

1 dl

Vand

6.67 spsk

Hvedemel

Næringsindhold

Kalorier (kcal)429.6 kcal
Energi (kJ)1797.3 kJ
Fedt25.7 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat38.4 g
Sukker4.9 g
Kostfibre6.8 g
Protein13.1 g
Kolesterol0.2 mg
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv gulerod (uskrællet). Snit porre og forårsløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak koriander groft. Hak chili (stærk!) fint

Bland dej
2

Bland æg*, grøntsagsbouillon, mel og vand* i en skål. Tilsæt gulerod, porre, limeskal, halvdelen af forårsløget og halvdelen af salaten. Krydr med salt* og peber*.

Steg fritters
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Form og steg fritters i 5-6 min på hver side (der skal laves 3 pr. person). Stil til side på en tallerken med køkkenrulle.

Bland dressing
4

Bland en smule olivenolie* og citronsaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt agurk, resterende forårsløg og salat, og vend sammen.

Forbered salat
5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.

Server
6

Anret fritters og salat på tallerkener. Top med koriander og chili. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.