Det internationale køkken

Familieaftensmad leveret lige til døren

Hvad er yndlingsmaden i din familie? Uanset om det er italiensk pizza, sprød salat eller varme gryretter, så kan du få den leveret lige til din dør med HelloFresh. Find dine favoritter her på siden!

Se vores mange forskellige familiefavoritter

Hos HelloFresh kan både børn og voksne finde mad, de kan lide. Vi har samlet vores opskrifter inden for familieaftensmad, der både er nemme at lave og sunde at spise. Find jeres favoritter!

Familieaftensmad

Aftensmad, der tager udgangspunkt i familien

Har du oplevet, at det kan være svært at gøre hele familien tilfreds, når det kommer til aftensmaden? Det har vi. Derfor tilbyder HelloFresh en hel kategori, der er dedikeret til amilieaftensmad. Her har vi samlet sund aftensmad med smage, som alle kan lide, indrammet i de bedste opskrifter.
Familievenlige måltidskasser fra HelloFresh gør altså hverdagen lettere og mere smagfuld for dig og din familie. Måltidskasserne er nemlig skabt med familien i fokus, så alle kan samles om de gode smage og kreative fremgangsmåder i køkkenet.

Børnevenlig mad i ulvetimen - leveret hjem til dig

Du skal ikke selv handle ind

I en travl hverdag kan tiden til lækker aftensmad og indkøb dertil være knap. Men med familievenlige måltidskasser fra HelloFresh slipper du for både at planlægge måltiderne og handle indgredienser ind. Alt, du behøver, leveres direkte til din dør, så du kan bruge din dyrebare tid på andre vigtige aktiviteter med familien.
Når du åbner pakken fra HelloFresh, har vi samlet ingredienserne til hvert måltid i hver deres pose. Det gør det nemmere at bevare overblikket og holde styr på dagene. Vi har også markeret hver måltidspose med en farve og gjort fremgangsmåden så børnevenlig som muligt, så familiens yngste nemt kan være med. Det er børnevenlig aftensmad og nemme opskrifter i de bedste rammer.

Vores børnevenlige opskrifter bliver fornyet hele tiden

Nye idéer til jeres familie-aftensmad

Glem alt om at spise det samme flere dage i træk. Måltidskasserne fra HelloFresh åbner i stedet døren til en verden af kulinarisk mangfoldighed. Du kan nemlig se frem til et hav af forskellige opskrifter hver eneste uge, som du kan vælge mellem. Fra friske forårsruller og pastaretter til lækre retter med kylling, grøntsager og alt det, ungerne kan lide.
Vores team af erfarne kokke udvikler konstant nye og spændende opskrifter, der udfordrer smagsløgene og introducerer din familie til nye kulinariske eventyr - men altid i rammerne fra velkendte klassikere eller smage. Så vil selv de mest kræsne familiemedlemmer være med.
Og hvis I skulle få lyst til at prøve noget helt andet, tilbyder HelloFresh også måltidskasser, som blandt andet er vegetariske og pescetariske!

Så nemt er det

Bestil mad gennem vores app

Med HelloFresh’ app kan du nemt tage styringen over din families måltider. I app’en kan du vælge op til fem af familiens foretrukne børnevenlige retter. Herefter indtaster du din leveringsadresse og den ønskede leveringsdag. Og vupti: Så får du leveret friske ingredienser og gode oprksifter direkte til din dør på den valgte dag.
Du kan bestille gennem vores app, når som helst og hvor som helst. Så mister du ikke værdifuld tid med familien i en travl hverdag. Samtidig får du tilpasset måltiderne efter din families præferencer, så hvert måltid passer perfekt til jeres behov. Det bliver ikke bedre eller nemmere.

#Familie

Halvdelen af danskerne bruger mellem 2 og 4 timer i køkkenet om dagen

Brug tiden på familien i stedet

Halvdelen af danskerne bruger godt 20 timer i køkkenet hver eneste uge. Det er værdifuld tid, som du kunne have brugt med familien i stedet. Bestil derfor HelloFresh, og halvér køkkenforberedelserne - mens du højner madniveauet. Det vil hele familien elske!

FAQ om HelloFresh' familie måltidskasser

Hvad koster HelloFresh?

Hos HelloFresh kan du få måltider, der kun koster 43,50 kroner pr person. Den fulde pris kommer an på, hvor mange personer, I er, og hvor mange dage I bestiller til.

Kan du få billig aftensmad hos HelloFresh?

Du kan sagtens gøre aftensmaden billigere hos HelloFresh. Vores måltider starter ved en pris på 43,50 kroner pr. måltid, så en aftensmad til en familie på ferie kan koste helt ned til 174 kroner i alt.

Kan man bestille til mere end fire personer?

Du kan sagtens bestille til mere end fire personer - så bestiller du bare flere måltidskasser. Er I eksempelvis en familie på seks, kan I bestille en måltidskasse til fire og en måltidskasse til to. Det er nemt!

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.