HelloFresh
Opskrifter
Mexicanske Opskrifter

Det internationale køkken

Lav mexicanske opskrifter med HelloFresh

Drømmer du om at tage på en kulinarisk rejse til Mexico helt uden at forlade dit eget køkken? Hos HelloFresh finder du et hav af autentiske, mexicanske opskrifter – lige fra sprøde tacos til fyldige bowls.

Er du også vild med mexicanske opskrifter?

Tacos, quesadillas, bowls eller noget helt fjerde? Hos HelloFresh finder du massevis af lækre, mexicanske opskrifter – både velkendte klassikere og helt nye smagskombinationer. Vælg selv dine favoritter til din måltidskasse, og kom godt i gang.

Spice hverdagen op med mexicanske opskrifter

Mexicansk mad leveret til døren

Drømmer du om at spice dine hverdagsretter lidt op? Med måltidskasser fra HelloFresh kan du nemt og bekvemt dykke ned i mexicanske opskrifter. Vi ved godt, at hverdagen kan være travl, og det er lige præcis her, HelloFresh kommer ind i billedet. Vi leverer nemlig velsmagende ingredienser og inspirerende opskrifter direkte hjem til dig. Og det gode er, at du slipper for besværet med både indkøb og planlægning.
Alt du skal gøre er at finde de opskrifter, du gerne vil prøve, og så bliver alt, du skal bruge, leveret lige til døren. Du vælger selv, hvilke retter der skal på menuen, og hvor mange portioner du har brug for. Så hvorfor ikke tage en gastronomisk tur til Mexico næste gang, du skal lave aftensmad? Med HelloFresh er det lige så nemt, som det lyder.

Oplev det autentiske mexicanske køkken

Tacos, bowls, quesadillas og meget mere

Er du mest til tacos, bowls, quesadillas eller noget helt fjerde? Med HelloFresh kan du heldigvis udforske et væld af forskellige opskrifter fra det mexicanske køkken. Du kan eksempelvis prøve en klassisk taco, en fyldig bowl, en krydret linsegryde eller en saftig kyllingefajita. Mulighederne er uendelige, og hver en ret bringer lidt af Mexico hjem i dit køkken.
Faktisk er mexicanske opskrifter en favorit blandt mange, og det er ikke så svært at forstå hvorfor. Det er nemlig et køkken, der er kendt for sine intense smage, farverige ingredienser og en god balance mellem det sure, det salte og det krydrede. Og med HelloFresh har det aldrig været nemmere at lave mexicansk mad derhjemme.

Taco Bonanza

Er du også gået Taco Bonanza?

Tacos er blevet mere populært end nogenisnde før blandt danskerne. Det er ikke længere en spise, der er forbeholdt Mexico. Danskerne spiser nemlig både tacos i hverdagen, til fester, og når der skal slappes af. Derfor findes der nu et væld af tacovarianter - og de tacos, som danskernes søger mest efter, vil måske overraske dig.
På en førsteplads kommer tacos med kylling med næsten 1800 søgninger, skarpt efterfulgt af fisketacos, der har næsten 1400 søgninger. Det er derfor ikke længere den traditionelle taco med oksekød eller oksefars, danskerne higer efter at udforske. Faktisk er der kun 730, der søger på oksekødstacos. Måske er det fordi, opskriften ligger på rygraden af danskerne, eller også danskerne bare gerne vil udvide taco-repetoiret og gå ud over den klassiske, mexicanske taco med oksekød?
Uanset hvad er danskerne blevet mere vovede og eventyrlystne, når det kommer til tacos - danskerne er gået 'Taco Bonanza'. Det samme er HelloFresh. Så er du klar på nye taco-eventyr, kan du hos HelloFresh finde saftige kyllingetacos, friske fisketacos, spicy rejetacos og krydrede pulled pork tacos. De er alle nemme at lave og smager himmelsk. God fornøjelse!

Mexicanske opskrifter

Alle elsker taco!

Hold ‘Taco Tuesday’ hjemme hos dig

I USA er mexicanske tacos blevet så populære, at der er en ugedag dedikeret til dem – nemlig ‘Taco Tuesday’. Hvis du elsker tacos lige så meget som amerikanerne, så står det dig altså også frit for, om du vil holde ‘Taco Tuesday’ hjemme hos dig. Det er hvert fald nemt og bekvemt med HelloFresh.

FAQ om mexicansk mad

Hvad er typisk mexicansk mad?

Mexicansk mad er typisk kendt for sine intense smage og farverige ingredienser. Det omfatter retter som tacos, quesiddals, tamales og pozole. Køkkenet er især præget af ingredienser som majs, bønner, chili, koriander og avocado.

Hvad drikker man til mexicansk mad?

Til mexicansk mad er det typisk at servere øl, tequila eller mezcal. Men også drikke som horchata, som er en sød ris- og mandelmælk, eller agua fresca, som er en frisk frugtdrik, er populære. Valget af drik afhænger helt af retten og dine personlige præferencer.

Hvad er forskellen mellem tacos, burritos og enchiladas?

Tacos, burritos og enchilladas er alle traditionelle mexicanske retter, men de varierer i deres opbygning. Tacos er typisk små tortillas fyldt med kød eller grøntsager, mens burritos er større og ofte også indeholder ris og bønner. Enchiladas er tortillas fyldt med kød eller ost, der er rullet sammen og dækket med chili sauce.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.