HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPulled Bean Bowl
topBanner
Pulled bean bowl

Pulled bean bowl

med hvidløgsris & syltede rødløg (OBS! Æg medfølger ikke)

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her får I nemlig et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Pulled bean bowl med vidunderlig hvidløgsris med ingefær danner bunden. Vi supplerer med lækker hjemmesyltede rødløg og en cremet asiatisk mayo.

Tags:VegetariskHurtigLet at lave
Allergener:sesamglutensojaægsennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdersesam, gluten, soja)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

150 g

Jasminris

1 stk

Agurk

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

240 g

Pulled beans

(Indeholdergluten, soja, æg)

1 stk

Gulerod

1 stk

Rødløg

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

1 pose

Koriander

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdersesam, gluten, soja, sulfitter)

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

3 spsk

Vand* (trin 3)

2 stk

Æg* (trin 5)

efter behov

Smør* (trin 1)

efter behov

Sukker* (trin 3)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3369.0823 kJ
Kalorier (kcal)805.23 kcal
Fedt27.729 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat92.6114 g
Sukker20.1 g
Protein43.8495 g
Salt5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv ingefær og hvidløg fint. Smelt smør* [20 g | 40 g] med en smule olivenolie* i en stor gryde på middel varme. Svits hvidløg og ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv limeskal fint, og skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

3

Bland asiatisk dressing, mayonnaise og et skvæt vand* i en lille skål. Bland rødløg, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], vand* [3 spsk | 6 spsk] og et nip sukker* og salt* i en lille skål. 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans og resterende rødløg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt woksauce, limeskal, et skvæt limesaft og et stort nip peber*, og lad simre i 1 min. Overfør til en skål, og dæk til med et låg.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Slå æg* [2 stk | 4 stk] ud i panden, drys med et nip sesamfrø, og spejl i 4-5 min, eller indtil hviden er stivnet og blommen stadig er mest flydende. Krydr med et nip salt* og peber*. Hak koriander groft. Hæld væde fra rødløg.

6

Anret hvidløgsris, pulled beans, agurk, gulerod og rødløg i dybe tallerkener. Dryp med asiatisk mayo. Top med spejlæg. Drys med koriander og resterende sesamfrø. Server med limebåde.