Skip to main content
Pulled bean bowl

Pulled bean bowl

med hvidløgsris & syltede rødløg (OBS! Æg medfølger ikke)

4.8
(32)

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her får I nemlig et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Pulled bean bowl med vidunderlig hvidløgsris med ingefær danner bunden. Vi supplerer med lækker hjemmesyltede rødløg og en cremet asiatisk mayo.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Let at lave
Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sesam
Æg
Sennep
Byg
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

10 g

Sesamfrø

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

150 g

Jasminris

1 stk

Agurk

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

240 g

Pulled beans

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Æg, Byg)

1 stk

Gulerod

1 stk

Løg

12.5 ml

Hvidvinseddike

1 pose

Koriander

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Sulfitter)

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

3 spsk

Vand (trin 3)

2 stk

Æg (trin 5)

efter behov

Smør (trin 1)

efter behov

Sukker (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 1)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)805 kcal
Energi (kJ)3369 kJ
Fedt27.6 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat92.4 g
Sukker20 g
Kostfibre5.7 g
Protein43.8 g
Kolesterol0.2 mg
Salt5 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Riv ingefær og hvidløg fint. Smelt smør* [20 g | 40 g] med en smule olivenolie* i en stor gryde på middel varme. Svits hvidløg og ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv limeskal fint, og skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

Sylt rødløg
3

Bland asiatisk dressing, mayonnaise og et skvæt vand* i en lille skål. Bland rødløg, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], vand* [3 spsk | 6 spsk] og et nip sukker* og salt* i en lille skål. 

Steg bønner
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans og resterende rødløg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt woksauce, limeskal, et skvæt limesaft og et stort nip peber*, og lad simre i 1 min. Overfør til en skål, og dæk til med et låg.

Spejl æg
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Slå æg* [2 stk | 4 stk] ud i panden, drys med et nip sesamfrø, og spejl i 4-5 min, eller indtil hviden er stivnet og blommen stadig er mest flydende. Krydr med et nip salt* og peber*. Hak koriander groft. Hæld væde fra rødløg.

Server
6

Anret hvidløgsris, pulled beans, agurk, gulerod og rødløg i dybe tallerkener. Dryp med asiatisk mayo. Top med spejlæg. Drys med koriander og resterende sesamfrø. Server med limebåde.