
Pulled bean bowl
med hvidløgsris & syltede rødløg (OBS! Æg medfølger ikke)
Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her får I nemlig et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Pulled bean bowl med vidunderlig hvidløgsris med ingefær danner bunden. Vi supplerer med lækker hjemmesyltede rødløg og en cremet asiatisk mayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
10 g
Sesamfrø
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Ingefær
150 g
Jasminris
1 stk
Agurk
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
1 stk
Gulerod
1 stk
Rødløg
12.5 ml
Hvidvinseddike
1 pose
Koriander
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Lime, økologisk
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 dl
Vand (trin 1)
3 spsk
Vand (trin 3)
2 stk
Æg (trin 5)
efter behov
Smør (trin 1)
efter behov
Sukker (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 1)
Fremgangsmåde

Riv ingefær og hvidløg fint. Smelt smør* [20 g | 40 g] med en smule olivenolie* i en stor gryde på middel varme. Svits hvidløg og ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv limeskal fint, og skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

Bland asiatisk dressing, mayonnaise og et skvæt vand* i en lille skål. Bland rødløg, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], vand* [3 spsk | 6 spsk] og et nip sukker* og salt* i en lille skål.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans og resterende rødløg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt woksauce, limeskal, et skvæt limesaft og et stort nip peber*, og lad simre i 1 min. Overfør til en skål, og dæk til med et låg.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Slå æg* [2 stk | 4 stk] ud i panden, drys med et nip sesamfrø, og spejl i 4-5 min, eller indtil hviden er stivnet og blommen stadig er mest flydende. Krydr med et nip salt* og peber*. Hak koriander groft. Hæld væde fra rødløg.

Anret hvidløgsris, pulled beans, agurk, gulerod og rødløg i dybe tallerkener. Dryp med asiatisk mayo. Top med spejlæg. Drys med koriander og resterende sesamfrø. Server med limebåde.