HelloFresh
Opskrifter
Grillopskrifter

Det internationale køkken

Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Grillopskrifter og -ideer

Når solen kommer frem, gør grillen det samme. Og er det noget bedre en god dansk sommer med god dansk grillmad? Her på siden har HelloFresh samlet de bedste grillopskrifter og -ideer, der kan give lækker inspiration til den næste grillfest.

Grillopskrifter med alt det, du har lyst til

Lækkert kød, sprøde majs, god marinade og masser af krydderi. Find de grillopskrifter fra HelloFresh herunder, som passer bedst til sommermenu.

Få leveret mad lige til grillen

Få leveret grillmad sommeren ud

Juni, juli eller august - måneden er lige meget, når du bestiller grillmad hos HelloFresh. Vi leverer nemlig de opskrifter og de råvarer, som du har valgt, i alle uger. Så uanset om du har lyst til burger, grillspyd eller grillet spidskål, så kommer vi med det, når det passer dig - og lige derhen til, hvor det passer dig bedst.
HelloFresh leverer grillmad og -opskrifter til sommerhuset, kolonihaven og den faste bopæl. Så hvorend du befinder dig, kan du få leveret grillmaden fra HelloFresh lige til grillen.

Hvilken grillmad elsker du?

Grillet spidskål og andre grøntsager
Er du vild med grønne råvarer på grillen? Du ved, gulerødder der bliver endnu mere saftige, kartofler der kommer til at blive sprøde, og majs der får prikket over i’et med salt og smør.
Hos HelloFresh kan du finde flere vegetariske opskrifter, som passer perfekt til grillen. Og vi har også diverse salater, der kan agere det perfekte tilbehør til grillamaden. Fra frisk kartoffelsalat til coleslaw og masser af grøntsager med pinjekerner. Mums!

Kylling, spareribs og andet klasisk

Er du til en nem opskrift med mørt kød og mange smage?

Så har HelloFresh også et væld af grillopskrifter til lejligheden. I vores opskriftunivers kan du finde diverse kød, der skal grilles, sammen med et hav af salater, brød og krydderurter.
Og vores grillopskrifter stopper ikke kun ved det danske køkken. Flere af retterne er inspireret af hele verden, så du kan finde eksotiske stref på tallerknen, når tændes op i grillen på en dansk sommeraften.

Find dit tema blandt alle opskrifterne

Sæt selv rammerne
Har du overvejet en grillaften med et bestemt tema? Har du været en tur i udlandet? Eller har en helt særlig form for mad fundet vejen til dit madhjerte i år? Så kan du sætte rammerne for din grillaften med et tema fra et andet land eller køkken.
I grillens tegn kan du tage til USA og grille kyllingelår og BBQ-pølser. Du kan også tage dine grillgæster med til Tyrket og varme kylling shishkebab over grillens varme. Eller hvad med en lækker, let og asiatisk nudelret til forret? HelloFresh har opskrifter, der er inspireret af alle de forskellige køkkener rundt om i verden - og de kan kokkeres både på komfur og over ild! Prøv dig frem, og lav et tema for din grillaften, som dine smagløg ikke glemmer lige foreløbig.

FAQ om grillopskrifter og -mad

Hvor meget kød skal der grilles til hver person?

Et aftensmåltid fylder tilpas, hvis det vejer mellem 600 og 800 gram i alt. Og her er en god tommelfingerregle, at 150 af de gram kan udgøre mindre former for kød, mens du skal op på 250 gram, hvis du griller bøffer ellet steaks.

Hvor varm skal en grill være?

Hvor varm din grill skal være, kommer an på, hvad du skal grille. Skal du grille en steg, må grillen gerne være mellem 180 og 200 grader. Skal du i stedet tilberede langtidsstegte kødstykker? Så lad grillen komme ned på mellem 120 og 150 grader.

Hvad er de bedste grillopskrifter?

De bedste grillopskrifter kan variere - og mulighederne er lige så forskellige som dag og nat. Elsker du kød, kan en god mørbrad være den bedste grillopskrift, men er du derimod vegetar eller hælder mere til grønnere alternativer, kan grillede majs, fyldte svampe og stegte kartofler være den bedste opskrift. Prøv dig frem!

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1299 kr.