HelloFresh
Opskrifter
Thai Opskrifter

Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Det internationale køkken

Thai-mad: Oplev vores thai-inspirerede opskrifter

Lad dine smagsløg danse med vores thai-madopskrifter, der kombinerer gode krydderier, kokosmælk og saftige ingredienser. Udforsk de intense smagsoplevelser fra Thailand, og lad HelloFresh bringe det thailandske køkken direkte til din dør.

Retter fra det thailandske køkken

Panang-lylling, chili, koriander, citrongræs, ingefær og et hav af sprøde grøntsager. Thaimad er bare lækkert - og her på siden kan du finde de bedste opskrifter, der er lige til at lave.

Det bedste fra det thailandske køkken

Bliv en mester til thailandsk mad

Elsker du smagen af thailandsk rød karry? Eller den uundværlige aroma af hvidløg fra Panang Curry eller Pad Thai? Så er du havnet det rigtige sted. Her på siden kan du dykke ned i de populære, stærke og krydrede smagsoplevelser fra det thailandske køkken.

Udforsk de spændende retter, der pirrer dine smagsløg, og lad dig forføre af thailandsk madkunst, når HelloFresh rejser mod de velsmagende thairetter - som du nemt kan leve hjemme i dit eget køkken. God fornøjelse!

Krydret, stærkt og godt!

De mest kendte smage fra Thailand

Thaimad er berømt for at balancere sødt, surt, salt og stærkt. For eksempel finder du alle fire smage i Pad Thai og Tom Yum Suppe - mens rød karry tilføjer en krydret intensitet.

Frisk lime og koriander er også kendte ingredienser i det thailandske køkken. De giver en forfriskende kontrast, mens hvidløg og ingefær tilføjer dybde.

Til sidst kan du ikke komme udenom citrongræs, galangal og kaffir-limeblade - de giver dig den unikke karakter af thailandsk mad og tager dig med på en rejse til kongeriget i Sydøstasien.

Vælg thaimad til din måltidskasse

Thai-mad - selv på en travl hverdag

Det behøver ikke være besværligt at lave lækre thai-retter - heller ikke i en travl hverdag. Med HelloFresh kan du nemlig få leveret lækre opskrifter og ingredienserne til dine thailandske favoritter - endda lige til døren. Du kan også lave retter med ekstra grønt eller til hele familien.

I vores måltidskasser finder du alle nødvendige ingredienser og udvalgte krydderier, der giver dine thai-retter den helt rigtige smag. Du finder selvfølgelig også alle de nødvendige trin i vores opskrifter.

Det gode er, at det heller ikke behøver at tage lang tid at lave lækre thai-retter. Du kan nemlig finde thai-retter, der kun tager 20 minutter at tilberede. Og hvis du ønsker at bruge mere tid i køkkenet, har vi også opskrifter, du kan kræse lidt mere om. HelloFresh gør det nemt for dig at lave lækker thaimad derhjemme!

Facts om thai-mad

#FreshFacts

3 facts om thai-mad

Thailandsk mad er mange ting - men ikke bagt! At tilberede maden ved at bage den er ikke noget, man gør i det thailandske køkken.

Find skeen frem - I Thailand bruger du ikke kniv og gaffel, men ske og gaffel, når du spiser.

Ingen spisepinde, tak! Thailændere spiser ikke med spisepinde - kun når der står nudler på menuen.

FAQ om thai-mad

Kan jeg tilpasse min HelloFresh-måltidskasse med mine favoritthairetter?

Absolut! HelloFresh tilbyder en bred vifte af thailandske opskrifter. Så fu kan nemt tilpasse din måltidskasse efter dine præferencer og tilføje din foretrukne thaimad.

Hvor lang tid tager det at lave en thailandsk ret fra HelloFresh?

HelloFresh gør det nemt med hurtige thailandske opskrifter, der kan tilberedes på mellem 25 og 35 minutter. Hvis du har tid til at udforske mere komplekse opskrifter, tilbyder vi også retter og fremgangsmåder, der kræver lidt ekstra tid i køkkenet.

Er der mulighed for at tilpasse thaimad til særlige diæter og madpræferencer?

Selvfølgelig! De fleste thailandske retter er som udgangspunkt fyldt med grøntsager, så de kan nemt laves vegetariske - eller veganske, hvis du selv fjerner alle animalske produkter. Du kan også nemt udskifte gluten til alternative ingredienser selv, så den thailandske mad imødekommer dine behov.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.