HelloFresh
Opskrifter
Mest Populaere Opskrifter

Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

De mest populære opskrifter

Det er vores mest populære opskrifter, der har charmeret vores kunder allermest. Det er derfor oplagt at gå på opdagelse i alle favoritterne, hvis du mangler inspiration til madlavningen hjemme hos dig.

Oplev selv alle favoritterne

Med vores mest populære opskrifter gør vi det nemt for dig at komme i gang med at lave lækker mad. Alle opskrifterne er blandt vores kunders favoritter, så mon ikke, at du også kan finde en favorit iblandt?

Sæt vores mest populære opskrifter på menuen

Prøv selv kundernes favoritter

Vil du gerne prøve nogle af vores mest populære opskrifter? Her på siden har vi samlet alle favoritterne. Og du kan helt sikkert finde en opskrift, der falder i din smag – uanset hvad du er til.

Blandt vores populære opskrifter finder du eksempelvis sprød pankoblomkål med hvidløgsris og stegte grøntsager. Retten vil helt sikkert få dig til at få øjnene op for blomkålens evner.

Hvis du er mere til kød, så er vores honning- og sojastegte nudler med oksekød, pak choi og sesamfrø et sikkert hit. Retten har masser af smag, farve og struktur og kombinerer det bedste fra det asiatiske køkken.

Du bør også prøve den cremede perlecouscous med bacon, svampe og spinat. Det er den perfekte hverdagsret, når tiden er knap.

Så hvad venter du på? Sæt vores populære aftensmadopskrifter på menuen, og oplev en verden af smag. Hvilke opskrifter vil du tilføje til din måltidskasse?

Lav vores populære opskrifter hjemme hos dig

Så nemt er det at komme i gang

Når du har fundet dine favoritter blandt vores mest populære opskrifter, er det tid til at sammensætte din måltidskasse. Du bestemmer selv, hvor mange opskrifter du vil prøve, og hvor mange portioner du har brug for. Om du er til vegetariske retter, fisk, kød eller en blanding, er også helt op til dig. Med vores fleksible løsning kan du nemt tilpasse måltidskassen til dine behov og ønsker.

Når din måltidskasse er sammensat, tager vi over. Vi leverer nemlig alle ingredienser og opskrifter direkte til din dør. Du behøver derfor ikke bekymre dig om hverken indkøb eller planlægning. Alt du skal gøre er bare at koncentrere dig om at lave maden. Og ikke mindst spise den.

Populære opskrifter fra alle verdenshjørner

Prøv italiensk, asiatisk eller et tredje køkken

Med HelloFresh kan du få en kulinarisk rundrejse i et hav af verdenskøkkener, og vores mest populære opskrifter strækker sig helt fra det italienske til det asiatiske køkken.

Vores populære opskrifter repræsenterer derfor en bred vifte af globale smagsoplevelser. Det betyder, at du kan rejse verden rundt hjemme fra dit eget køkken. Uanset om du er til det velkendte eller det eksotiske, så er der altid nye opskrifter at opdage og gamle favoritter at genopleve.

Tips til populære opskrifter

#FreshTips

Har du svært ved at finde på menuen?

Står du ofte og mangler inspiration til aftensmaden? Måske veksler du mellem de samme opskrifter, og måske længes dine smagsløg efter at prøve noget nyt?

Vores populære opskrifter er et sikkert valg, når du har brug for en smule inspiration i køkkenet. Opskrifterne er nemlig vores kunders favoritter, så mon ikke også, at du kan finde en favoritopskrift iblandt.

FAQ om populære opskrifter

Hvilke opskrifter er mest populære?

Blandt vores mest populære opskrifter finder du blandt andet dhal med sød kartoffel, sprød pankoblomkål med ris og grøntsager, honning- og sojastegte nudler med oksekød og cremet perlecouscous med bacon, svampe og spinat.

Kan jeg finde opskrifter tilpasset mit niveau?

Vores samling af opskrifter inkluderer retter, der passer til alle niveauer – uanset om du er nybegynder eller mere erfaren i køkkenet. Alle vores opskrifter er markeret med en sværhedsgrad, og på den måde er det let for dig at se rettens niveau.

Kan jeg finde populære, vegetariske opskrifter?

Vores udvalg af populære opskrifter omfatter også en række vegetariske retter til dig, der er vegetar eller bare gerne vil skære ned på kødforbruget. Her finder du eksempelvis gyldenstegt gnocchi, asiatisk plantefarsbowl og honningstegt grillost.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.