
Aftenens skønne ret fører tankerne til en amerikansk diner. De vidunderligt saftige kyllingefileter smelter i munden, og får yderligere smag af den varme og velsmagende BBQ-glace. Server kylling med fluffy majsris med forårsløg og en cremet hjemmelavet ranchdressing.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 dåse
Majs
2 stk
Tomat
150 g
Jasminris
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
1 pose
Purløg
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
40 g
Aioli
(Indeholder: Sennep, Æg)
1 stk
Forårsløg
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
½ spsk
Smør (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)

Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, hak tomat fint.
Hæld væde fra majs.
Snit forårsløg fint.
Hak purløg fint.
Bland fraiche, aioli, purløg, salt og peber i en lille skål, og stil til side.
Læg kylling mellem to bagepapir på et skærebræt, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet, og overfør til en skål.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Tilsæt BBQ-sauce, og vend med kylling. Tag panden af varmen.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Imens, bland majs og forårsløg i gryden med hvidløgsris, og krydr med et nip salt og peber.

Anret hvidløgsris, kylling og tomat på tallerkener.
Top med BBQ-sauce fra panden.
Server med ranchdressing.