HelloFresh
Opskrifter
Indiske Opskrifter

Det internationale køkken

Indisk mad til aften?

Smag på indiske klassikere i dit danske køkken. Med HelloFresh får du alt, hvad du behøver, leveret til døren, så du kan lave smagfulde indiske retter, der vækker både smagsløg og madglæde.

Drop restauranten - lav indisk mad derhjemme

Med HelloFresh har indisk mad aldrig været nemmere at lave. Se opskrifterne her

Udforsk mere om indisk mad!

Tag med HelloFresh til det indiske køkken

Elsker du de krydrede noter fra garam masala? Eller er du bare ikke til at stoppe, når Chicken Tikka Masala, bliver serveret? Så tag med HelloFresh på en smagfuld rejse til Indien. I vores madplaner finder du indiske retter, der er fyldt med spændende smage. dufte og krydderier.

Hvad med at prøve vores garam masala-ris eller de lækre blomkål med koriander og hakkede tomater? Du kan også sætte tænderne i saftige kyllingestykker, vegetariske aloo gobi eller andre simrende cremer og sovser.

Med HelloFresh skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt din indiske mad smager godt. For det lover vi dig, at den gør. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om indkøb og opskriftssøgning. Du skal bare nyde, at maden bliver leveret direkte til din dør, så du nemt kan servere velsmagende indisk mad i dit eget hjem. Bestil en måltidskasse i dag, og tag med på en smagsrejse til Indien med HelloFresh!

Det vidste du ikke om indisk mad

Indisk mad er elsket over hele verden - men hvor meget ved du egentlig om det krydrede køkken og de klassiske indiske retter? Tjek op på din viden her.
Biriyani er karrystegt kød eller grøntsager og basmatiris i lag. Det vidste du sikkert godt. Men var du også klar over, at risene er krydret med safran, som er det dyreste krydderi i verden?
Chicken Tikka Masala er en af de mest populære indiske opskrifter i vores verdensdel. Men måske er det lige grovt nok, at kalde den “indisk”. Retten stammer nemlig ikke fra Indien overhovedet - i stedet blev den populære karryret opfundet i Glasgow, Skotland.
Samosa er en trekantet, dybstegt snack. Derfor kommer navnet også fra det persiske ord “samsa”, som betyder pyramide.
Dal makhani er en linsebaseret ret, der spises over hele Indien. Traditionelt koges dalen natten over for at forbedre smagen, men på de travle hverdagsaftener spiser inderne i stedet One Pot Chicken and Red Lentil Dal, da det er langt hurtigere - og lige så lækker.

Du kan få de mest populære indiske retter i din måltidskasse

Du kan skræddersy din måltidskasse med lige de opskrifter fra ugens madplan, som du ønsker. Her kan du vælge retter til på grund af deres sprøde naanbrød, kraftige ingefær eller cremet karry.
Du kan altså få netop de indiske retter med i din måltidskasse ved bare at vælge dem til. Det er nemt, og du kan gøre det i både app’en og på hjemmesiden.

Sådan vælger du indisk

Når du skal vælge, hvilke retter der skal være en del af næste uges måltidskasse, skal du starte med at gå ind på enten hjemmesiden eller app’en. Herefter kan du vælge både, hvor mange måltidskasser du skal have leveret, og hvor mange personer der spiser med. Herinde kan du også skifte menuen - så hvis du hellere vil have en indisk ret i stedet for de amerikanske spareribs, kan du nemt bare bytte om.
Faktisk er det inde på app’en, at det hele sker. Her kan du også se, hvilken form for mad, din indiske ret er: Er det hurtig og nemt, kaloriesmart eller måske endda familievenligt? Herinde kan du også sætte dine måltidskasser på pause, hvis du for eksempel ikke er hjemme.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.