HelloFresh
Opskrifter
Danske Opskrifter

Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Det internationale køkken

Kan du heller ikke få nok af dansk mad?

HelloFresh gør det nemt for dig at nyde dansk mad derhjemme – ligesom mormor lavede den. Prøv de mange opskrifter på gammeldags dansk mad, eller kom i gang med at udforske det danske køkken med en måltidskasse fra HelloFresh.

Har du lyst til klassisk dansk mad?

Er du klar til at give dig i kast med danske opskrifter hjemme i køkkenet? Her finder du et hav af traditionelle danske retter, der bringer smagen af dansk mad hjem til dig. Måske har du en dansk ret, der ligger dit hjerte ekstra nært?

Står dansk mad på din hitliste?

Står dansk mad på din hitliste?

Hvis dansk mad er blandt favoritterne hos dig, så er du bestemt ikke alene. Der er nemlig noget helt særligt ved dansk mad, som mange holder af. Den velkendte smag af frikadeller eller en god gammeldags hakkebøf kan få manges tænder til at løbe i vand. Men hvordan får du mere dansk mad ind i din hverdag?


Det er her, HelloFresh kommer ind i billedet. Med HelloFresh får du nemlig leveret alt, hvad du skal bruge for at lave hjemmelavet, dansk mad hjemme i dit køkken – ligesom mormor lavede den. Det gælder både råvarer og opskrifter. Du skal altså bare koncentrere dig om at lave og nyde din aftensmad. Så kan du bruge mere tid på hygge og mindre tid i køkkenet.

Prøv vores mange danske opskrifter

Du vælger selv menuen

Her på siden finder du et bredt udvalg af lækre, danske opskrifter, som du frit kan kaste dig over hjemme i køkkenet.

Hvad med at prøve en omgang klassisk millionbøf med blød mos og rødbederelish? Du kan også vælge at sætte tænderne i en saftig, pandestegt hakkebøf med bløde løg og brun sovs – lige som du kender retten bedst.

Du kan også give dig i kast med vores stegte frikadeller i brun sovs med blød baconmos og grøn salat. Eller den danske opskrift på gyldne krebinetter med kogt spidskål og cremet persillesovs.

Det bedste af det hele er, at du selv vælger, hvilke retter der skal på menuen hjemme hos dig. Og du styrer også selv, hvor mange portioner du har brug for. Måske skal to af ugens dage have dansk mad på menuen, mens resten af ugen skal stå på indisk eller mexicansk mad?

Nem, børnevenlig eller kalorielet, dansk mad?

Hos HelloFresh har vi samlet et væld af danske opskrifter, og på den måde kan du tilpasse dine måltider efter dine behov og ønsker.

Er du fan af dansk mad, der ikke kræver en masse tid i køkkenet? Så har vi et stort udvalg af danske opskrifter, der er lige til at gå til.

Hvis du derimod er på udkig efter kalorielette retter, der stadig har masser af smag, så har vi også det.

Til de mindste i familien har vi også et stort udvalg af børnevenlige, danske retter. Prøv for eksempel vores svine- og kalvekødsburger med fritter eller vores ovnbagte svine- og kalvekødboller med karrysauce.

Uanset hvilken type dansk mad du er til, har vi en opskrift, der passer til dig. Så dyk ned i vores store udvalg, og find din næste favorit blandt vores mange lækre danske opskrifter.

Facts om dansk mad

#FreshFacts

Har Danmark en nationalret?

I 2014 blev stegt flæsk kåret som Danmarks officielle nationalret. Men er det virkelig den ret, der repræsenterer dansk mad bedst? Nogle argumenterer for, at en god gammeldags frikadelle eller en saftig hakkebøf også gør sig fortjent til titlen. Det er derfor et spørgsmål, der i dén grad lægger op til debat blandt danskerne. Har du en favoritret?

FAQ om dansk mad

Hvilke retter er typiske for dansk mad?

Typiske retter for dansk mad inkluderer smørrebrød, frikadeller, flæskesteg med kartofler og brun sovs, hakkebøffer, stegt flæsk med persillesovs og boller i karry.

Hvilke ingredienser er typiske i danske opskrifter?

Typiske ingredienser i danske opskrifter omfatter kartofler, der ofte anvendes som tilbehør til en række hovedretter. Svinekød er også en populær ingrediens, der bruges i mange traditionelle retter som forloren hare, frikadeller og karbonader.

Kan klassiske danske retter tilpasses vegetarer?

Mange danske retter er i forvejen vegetarvenlige eller kan let ændres for at passe til vegetariske kostvaner. Du kan eksempelvis prøve en vegetarisk plantefarsgryde.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.