
Fish and chips smager altid fantastisk, og i aften giver vi fisken en spændende twist ved at panere den i koreansk BBQ-sauce. Spændende tilbehør er syltet gulerod og kål med chili og cremet koreansk BBQ-mayonnaise. Så er det skønne måltid klar til at blive nydt.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
75 g
Koreansk BBQ-sauce
(Indeholder: Soja, Sesam)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
1 g
Chiliflager
1 stk
Gulerod
150 g
Spidskål, skåret
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
½ stk
Æg (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Vend gulerod og spidskål i skålen, og stil til side.

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] og halvdelen af BBQ-sauce sammen i en anden dyb tallerken. Kom panko i en tredje dyb tallerken. Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk]
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland mayonnaise og resterende BBQ-sauce i en lille skål.
Hæld lage fra grøntsager.
Vend chiliflager, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip peber i skålen med grøntsager lige inden servering.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Anret fisk, kartofler og grøntsager på tallerkener.
Server med BBQ-mayonnaise.