Det internationale køkken

Kalorielet aftensmad: Opskrifter og ideer

Opdag en verden af lette aftensmadopskrifter, der er fyldt med smag, når Hellofresh forener kulinarisk kreativitet med sund livsstil. Vælg dine favoritretter, så leverer vi det hele lige til din dør. Sæt sundhed på menuen med HelloFresh - det er nemt!

Kalorielet aftensmad med nemme opskrifter

Det er slet ikke svært at spise sund. I hvert fald ikke med HelloFresh. Vi har samlet vores bedste kaloriefattige opskrifter - find din favorit!

HelloFresh: Vi hjælper med de kalorielette opskrifter

Det er nemt at spise sundt

HelloFresh er mere end bare en måltidskasseleverandør; vi er din hjælp, når det gælder om at skabe en sund og afbalanceret kost, der inkluderer kalorielette aftensmadsopskrifter.
Vores kulinariske eksperter arbejder derfor hele tiden på at udvikle nye opskrifter, der både er lækre, næringsrige og kalorielette. Og så skal de samtidig være nemme at lave. Vi udvælger omhyggeligt ingredienserne og udtænker de bedste opskrifter, der er lige til at gå til.
Du kan også prøve vores kaloriesmarte opskrifter. Uanset hvad du vælger, kan du læne dig trygt tilbage - for når du vælger HelloFresh, får du adgang til vores omfattende opskriftsunivers, der blandt andet har et bredt udvalg af kalorielette retter, der passer til enhver smag. Sådan får vi nem og sund aftensmad til at gå hånd i hånd.

Kalorielet aftensmad: Opskrifter, alternativer og gode smage

Et hav af forskellige kaloriefattige opskrifter
Spaghetti Bolognese behøver ikke være lavet på blomkålsris eller squash for at være kalorielet. I stedet har vores eksperter tænkt ud ad boksen for at kunne sætte den mest spændende kalorielette aftensmad på middagsbordet. Både når det gælder Bolognesen og alle de andre retter.
Blandt de mange opskrifter kan du derfor finde friske, næringsrige retter, der dækker over en bred kam af varieret og balanceret kost - uden at gå på kompromis med den gode smag. Find alt fra krydrede indisk-inspirerede retter til frisk fisk med masser af knasende grønt.
Vores kalorielette aftensmad er derfor noget for dig, hvis du vil have lidt mere energi ind i hverdagen, ønsker flere grøntsager i din kost eller bare søger inspiration til nye og spændende retter med færre kalorier.

Bestil nem og sund aftensmad lige til døren

Sådan gør du

Glem besværet ved at planlægge alle ugens måltider og handle ind til dem. Med HelloFresh får du kalorielette måltidskasser leveret direkte til din dør. Vores tjeneste er designet til at gøre det nemt og bekvemt for dig at lave sunde og nærende aftensmåltider, så du får mere tid til alt det sjove i hverdagen.
Du behøver derfor ikke at bekymre dig om at finde opskrifter med færre kalorier; vi har allerede gjort arbejdet for dig. Vores måltidskasser indeholder nøje afmålte ingredienser og trinvise opskriftsguides, der er lette at følge. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge dine foretrukne kalorielette opskrifter. Så sørger vi for resten.
Spar derfor tid, og og få mere energi med HelloFresh, når du får dine sunde, lækre og kalorielette opskrifter leveret lige til døren uden besvær.

#FreshTips

Sund mad kan være mange ting

Hvad er sund mad for dig?

Hos HelloFresh mener vi, at det kan være mange ting. Blandt andet kalorielette opskrifter. Men det kan også være dine favoritretter, der får dig i godt humør, eller en nem og sund aftensmad, der giver dig energi og mere tid til familien.
Mærk efter, og find frem til, hvad sund mad kan være for dig. Vi har et helt opskriftsunivers, der venter!

FAQ om vores kalorielette aftensmadsopskrifter

Hvad er kalorielet aftensmad?

Hos HelloFresh regner vi ud fra, at vores kalorielette og kaloriesmarte aftensmåltider er næringsrige og smagfulde på maks 650 kalorier. Det kan dog være forskelligt fra, hvad andre måltidskasseleverandører mener.

Er kalorielette aftensmadsopskrifter begrænsede i smag og variation?

Nej, slet ikke! Kalorielette aftensmadsopskrifter behøver ikke at være kedelige eller ensformige. Hos HelloFresh stræber vi efter at levere kalorielette opskrifter, der er fyldt med smag. Vi udvikler spændende retter, der kombinerer sunde ingredienser på nye og lækre måder, så du kan nyde en bred vifte af smagsoplevelser.

Kan jeg selv vælge hvilke kalorielette aftensmadsopskrifter, der kommer i min måltidskasse?

Ja - du kan vælge lige præcis de opskrifter, du ønsker. Vores kalorielette aftensmadsopskrifter imødekommer mange forskellige kostbehov. Vi tilbyder opskrifter, der passer til vegetarer, pescetarer og mange andre kostpræferencer. Når du tilmelder dig HelloFresh, kan du derfor angive dine kostpræferencer, og så sørger vi for at tilpasse dine måltidskasser her til. Sådan får du kalorielette aftensmåltider, der er skræddersyet til dine behov.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.