HelloFresh
Opskrifter
Hurtige Opskrifter

Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Hurtige retter med masser af smag

Vores hurtige retter er for dig, der gerne vil sætte god og nem aftensmad på menuen uden at stå i køkkenet i timevis. En måltidskasse med lynhurtige opskrifter er derfor perfekt til de dage, hvor tiden er knap, men appetitten for smagfuld mad er stor.

Lav lækker aftensmad på rekordtid

Drømmer du om at lave hurtige retter med masser af smag? Vores hurtige opskrifter giver dig mulighed for at glæde dine smagsløg på selv de travleste dage. Vælg dine favoritter, og kom i gang med at lave nem og hurtig aftensmad.

Lav hurtige retter, når tiden er knap

Sæt nem hverdagsmad på menuen

Har du en travl hverdag, hvor tiden er knap, og madlavningen skal gå stærkt? Det er her, de hurtige retter fra HelloFresh kommer ind i billedet. Vi har nemlig gjort det nemt for dig at lave lækre måltider på ingen tid. Vores hurtige retter tager alle mellem 25 og 35 minutter at tilberede. Nemmere bliver det altså ikke.

Hvad siger du for eksempel til at prøve vores koreanske oksekødstortillas? Eller måske vores asiatiske plantefarsbowl? Hvis du er til pasta, skal du prøve vores cremede østershattepasta. Retterne er hurtige at lave, og de er perfekte til de dage, hvor du har travlt og stadig gerne vil have lækker aftensmad.

Det bedste af det hele er, at du slipper for at finde på, hvad menuen skal stå på. Og du er også fri for at handle ind. Når du har valgt, hvilke opskrifter du gerne vil prøve, leverer vi nemlig alle ingredienser direkte til din dør. Vi har gjort det meste af arbejdet for dig, så du kan bruge din tid på det, der virkelig betyder noget for dig.

Vores hurtige opskrifter går ikke ned på smag

Lav smagfulde retter hjemme hos dig

Mad, der er hurtig at lave, behøver ikke at være hverken kedelig eller smagløs. Det er en misforståelse. Vores hurtige retter er nemlig fulde af smag. Det er takket være friske råvarer og opskrifternes nøje sammensatte ingredienser, smage og krydderier.

Det betyder altså, at selvom maden kun tager mellem 25-35 minutter at lave, så får du stadig et måltid, der er rig på smag. Du behøver derfor ikke bruge timevis i køkkenet for at lave et måltid, der smager godt.

Med HelloFresh får du friske råvarer og lækre opskrifter leveret lige til din dør, så du kan lave smagfulde retter derhjemme – selv når tiden er knap.

Udvalget af hurtige retter er stort

Sammensæt selv dine favoritter

Vi ved, at det kan være udfordrende at finde nye opskrifter, der både er hurtige og smagfulde. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Du kan frit vælge mellem et hav af opskrifter, der alle er skabt med henblik på at gøre madlavningen både hurtig, nem og velsmagende.

Vores udvalg af hurtige retter er stort, og du kan selv sammensætte dine favoritter. Du har altså fuld frihed til at eksperimentere, prøve nye opskrifter og udforske forskellige verdenskøkkener.

Hvad med at prøve kræfter med det amerikanske køkken en dag og tage på en rejse til det indiske køkken den næste dag? Du kan også smage på det japanske eller thailandske køkken. Mulighederne er mange, og det bedste er, at alle retterne er hurtige at lave.

Vi sender både de nemme opskrifter og nødvendige ingredienser direkte til din dør. Det betyder mindre tid på indkøb og mere tid til at nyde madlavningen og det lækre måltid. Hvilke hurtige retter skal du prøve?

Tips til hurtige opskrifter

#FreshTips

Spar tid i køkkenet

Udover at udvælge opskrifter, der er hurtige at lave, er der en række andre ting, du kan gøre for at spare endnu mere tid i køkkenet.

Frys ned: Lav ekstra portioner af dine måltider, og frys dem ned. Så kan du hurtigt genopvarme maden på travle dage.

Lav større portioner: Du kan med fordel lave dobbeltportioner, når du laver mad. Det sparer dig for tid i køkkenet og sikrer måltider til flere dage.

FAQ om hurtige retter

Hvad kendetegner hurtige retter?

Hurtige retter er kendetegnet ved en forholdsvis kort tilberedningstid – ofte omkring 30 minutter. Retterne gør brug af få ingredienser og enkle tilberedningsmetoder, hvilket gør dem ideelle til travle hverdage, hvor tiden er knap.

Er hurtige retter smagfulde?

Hurtige retter kan have mindst lige så god smag som mere tidskrævende måltider. Nøglen ligger nemlig i at bruge friske ingredienser og kombinere gode smage og krydderier.

Hvorfor er hurtige retter populære?

Hurtige retter er populære blandt mange, fordi de passer godt til den travle hverdag, hvor tiden ofte er knap, og lysten til at stå i køkkenet i timevis er lille. Retterne er derfor praktiske for dig, der ønsker et hjemmelavet måltid uden at bruge lang tid på hverken forberedelse eller tilberedning.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.