Skip to main content
Koreansk BBQ-svineschnitzel og hvidløgsris

Koreansk BBQ-svineschnitzel og hvidløgsris

med sesamsyltede grøntsager og spicy sauce

4.0
(164)

Vi skal til Korea og smage på deres madtraditioner. Her får du BBQ-krydret svineschnitzel med jasminris, salat, syltede grøntsager og koreansk BBQ-sauce. Smag på det bedste fra det koreanske køkken ved at fylde et salatblad med alle de andre ingredienser, toppe med sauce og spise det som en taco!

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Æg
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

1 stk

Citrusfrugt

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

200 g

Romainesalat

1 stk

Forårsløg

300 g

Svineschnitzel

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder: Sesam, Soja)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

¼ tsk

Salt til ris

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2650 kJ
Kalorier (kcal)633 kcal
Fedt16.3 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat83.8 g
Sukker15.5 g
Kostfibre6.1 g
Protein40.1 g
Salt4.5 g
Calcium16.8 mg
Iron0.3 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Sylt grøntsager
2

Skær agurk i tynde stave.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Halver lime.

Bland et stort skvæt limesaft, sukker og salt i en mellemstor skål.

Vend agurk, gulerod og sesamfrø i skålen, og stil til side.

Forbered grøntsager
3

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Snit forårsløg fint.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Steg svinekød med BBQ-krydderi, salt og et nip peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Bland sauce
5

Bland BBQ-sauce, chiliflager og salt i en lille skål.

Skær svinekød i tynde skiver.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret ris, grøntsager, svinekød og salat i dybe tallerkener.

Top med forårsløg.

Server med BBQ-sauce.

TIP: Prøv at fylde et salatblad med ris, grøntsager og svinekød, og top med BBQ-sauce for den ultimative oplevelse!