Skip to main content
BBQ-glaserede pølser

BBQ-glaserede pølser

med persillekartofler og saftig kålsalat

4.2
(91)

Pølser og kartofler kan serveres på mange måder, i aften byder vi på en spændende variant. Vi steger pølser, og lader dem derefter blive glaserede i BBQ-sauce og karamelliseret løg. Kartoflerne koger vi og blander med persille og mayonnaise. Vi server vores pølser og kartofler med en saftig kålsalat med med æble og citron.

Tags:
Hvedefri
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

320 g

Kålpølse

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

½ stk

Æble

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Sennep, Æg)

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citrusfrugt

400 g

Små kartofler

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)3927 kJ
Kalorier (kcal)939 kcal
Fedt66.2 g
Mættet fedt16.7 g
Kulhydrat56.9 g
Sukker24 g
Kostfibre7.3 g
Protein26.8 g
Salt5.8 g
Iron0.3 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler i 3 cm tern.

Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med salt og peber, og stil til side med låg på.

Karamelliser løg
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. 

Overfør til en skål, og stil til side.

Lav kålsalat
3

Skær æble [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Halver citron [½ stk, 2P].

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål. 

Vend æble og kålblanding i skålen, og stil til side.

 

Steg pølser
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegte.

Tilsæt BBQ-sauce og løg, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt persille
5

Imens, hak persille fint. 

Bland persille, mayonnaise og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i gryden med kartofler lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler, kålsalat og pølser på tallerkener.

Top pølser med resterende BBQ-sauce.