HelloFresh
Opskrifter
Amerikanske Opskrifter

Det internationale køkken

Er du vild med amerikansk mad?

Hos HelloFresh er vi vilde med alle de smagsoplevelser, som amerikansk mad har at byde på, og vi har gjort det nemt for dig at udforske nye opskrifter hjemme hos dig. Vælg selv dine favoritter blandt et hav af amerikanske opskrifter.

Vælg mellem flere amerikanske favoritter

Amerikansk mad tilbyder noget for enhver smag, og hos HelloFresh finder du massevis af amerikanske opskrifter, der hitter blandt hele familien. Vælg dine favoritter til din måltidskasse, og lad os bringe smagen af USA direkte hjem til dig.

Amerikansk mad fra Texas til New York

Smag på det amerikanske køkken

Amerikansk mad er meget mere end hotdogs og hamburgere. Det amerikanske køkken er nemlig en lækker blanding af mange forskellige madkulturer, der tager dig med på kulinariske rejser fra kyst til kyst. Prøv eksempelvis de saftige sloppy joe-burgere, eller smag de klassiske steakburgere. Eller hvad med at prøve kræfter med de populære burger-tacos, der kombinerer det bedste fra to verdener?
For de osteglade er der den berømte cheesesteak, der med sin blanding af mørt oksekød og smeltet ost er en sand amerikansk klassiker. For dig, der ikke kan vælge mellem land og hav, er der surf & turf, der kombinerer det bedste fra begge verdener. Og vi må heller ikke glemme den amerikanske pizza, der med en tyk bund og godt med toppings også er en favorit hos mange. Så uanset hvad du er til, er der noget for enhver smag i det amerikanske køkken. Velbekomme!

Prøv amerikansk mad, der er nem at lave

Alle kan få en bid af USA

Med HelloFresh er det nemt og hurtigt at tilberede lækker, amerikansk mad, der får hele familien til at juble. Vores opskrifter er nemlig udformet i klare trin-for-trin-anvisninger, så alle retter bliver til en leg at lave – selv i en travl hverdag lige midt i ulvetimen. Du behøver altså ikke at være erfaren i køkkenet for at kaste dig over vores amerikanske opskrifter.
Og hvis du har travlt, så har vi heldigvis også flere opskrifter, der tager under 30 minutter at lave. Så slipper du for at bruge hele aftenen på at lave aftensmad i køkkenet.
Prøv det i dag, og oplev, hvor nemt det faktisk kan være at lave lækker, amerikansk mad.

Amerikansk mad – leveret direkte til døren

Slip for besværet med at handle ind

Med HelloFresh er det nemt og bekvemt at få amerikansk mad derhjemme, for både ingredienserne og opskrifterne bliver leveret direkte til døren. Du slipper derfor for besværet med at handle ind, finde opskrifter og endda måle ingredienser af til det ønskede antal portioner. Vi sørger nemlig for, at du modtager præcis det, du skal bruge til at lave dine amerikanske favoritter. Det gør det nemt, og du slipper endda for madspild.
På den måde kan du bruge mere tid på at nyde maden og mindre tid i køkkenet. Det bliver altså ikke meget nemmere at nyde amerikansk mad. Bestil dine opskrift-favoritter i dag, og få en bid af USA leveret lige til din dør.

FAQ om amerikansk mad

Hvad karakteriserer typisk amerikansk mad?

Amerikansk mad er typisk karakteriseret ved en blanding af mange forskellige madkulturer, der tager dig med på kulinariske rejser fra kyst til kyst. Lige fra amerikanske pandekager, burgere, BBQ-spareribs og stuffed turkey.

Hvad er den amerikanske nationalret?

Den amerikanske nationalret kan variere, afhængigt af hvem du spørger, men mange argumenterer for, at det er hamburgeren. Den ikoniske ret er kendt og elsket over hele verden og har sin oprindelse i USA.

Hvad er forskellen mellem sydstats- og nordstatskøkkenet?

Forskellen mellem sydstats- og nordstatskøkkenet ligger primært i de ingredienser, der er tilgængelige i de forskellige regioner. Sydstatskøkkenet er kendt for brugen af fedt, sukker og krydderier, mens nordstatskøkkenet er kendt for at bruge friske, lokale ingredienser og fisk og skaldyr.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.