Skip to main content
Pandestegt BBQ-kylling
Pandestegt BBQ-kylling

Pandestegt BBQ-kylling

med 'gremolata'-kartofler og frisk salat

Gremolata er en italiensk krydderiblanding, som ofte indeholder persille, hvidløg og citron. I aften laver vi vores egen og blander den med kogte kartofler. Vi serverer vores 'gremolata'-kartofler med pandestegt BBQ-kylling, en frisk salat med ruccola, rødkål og radiser og cremet pestodressing.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

1 stk

Hvidløgsfed

½ g

Chiliflager

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

50 g

Cremet pestodressing

400 g

Små kartofler

40 g

Rucola

75 g

Radiser

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Schwefeldioxide und Sulfite)

75 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold

Energi (kJ)2917 kJ
Kalorier (kcal)697 kcal
Fedt39.4 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat41.4 g
Sukker9.1 g
Kostfibre5.2 g
Protein41.7 g
Salt2.1 g
Iron0.1 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Steg kylling
2

Krydr kylling med et nip salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 3-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav gremolata
3

Hak persille fint. 

Pres eller hak hvidløg fint. 

Halver citron [½ stk, 2P]. 

Bland persille, hvidløg, et nip chiliflager, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav salat
4

Skær radiser i kvarte. 

Skyl rucola. 

Bland rucola, rødkål, radiser, hvidvinseddike, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en stor skål.

Tilsæt gremolata
5

Vend gremolata i gryden med kogte kartofler.

Skær kylling i skiver. 

Server
6

Anret kartofler, kylling og salat på tallerkener. 

Top med pestodressing. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image