
Hotdogs er perfekt, når børnene er sultne, og det skal gå stærkt. Aftenens velsmagende variant indeholder pulled pork, som vi vender med sennep og BBQ-sauce, syltet rødløg og frisk purløg. Vi serverer vores hotdogs med sprøde fritter, en frisk spinat-æblesalat og ketchup.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Pulled pork
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nøtter, Sesam)
500 g
Kartofler
15 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep, Sulfitter)
½ stk
Løg
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Æble
30 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
1 pose
Purløg
½ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 5)
1 spsk
Ketchup (step 6)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål. Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.
Skyl spinat.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak purløg fint.

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Imens, bland æble, spinat, olivenolie [1/2 | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.

Imens, lav et snit i pølsebrød [½ pakke, 2P].
Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.
Vend sennep [1/2 pakke, 2P] og BBQ sauce i gryden med pulled pork. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.
TIP: Spring senneppen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.

Fyld pølsebrød med pulled pork, rødløg og purløg.
Server med fritter, salat og ketchup [1 spsk I 2 spsk].