I aften lader vi os inspireres af koreansk madlavningskunst. Vi pankopanerer kebab, bager den sprød, og glacerer den derefter i sesamfrø, hvidløg, koreansk BBQ-sauce, ketchup og sojasauce. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris, en frisk pak choi-salat med lime og radise, og spicy srirachamayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
1 stk
Pak choi
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
75 g
Radiser
1 stk
Hvidløgsfed
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
75 g
Koreansk BBQ-sauce
(Indeholder Soja, Sesam)
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1
Æg til panering
½ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Vand til sauce
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Ketchup til glace
½ spsk
Mel til glace
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, pisk æg i en stor skål. Vend kebab og salt i skålen.
Tilsæt panko, og vend sammen.
Fordel kebab på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil sprød.
Hak pak choi groft.
Halver radiser og lime.
Kom pak choi og radiser i en mellemstor skål, og stil til side.
Bland srirachamayonnaise og vand i en lille skål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en anden mellemstor gryde på middelhøj varme.
Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt BBQ-sauce, ketchup, hvedemel og sojasauce, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt sesamfrø, og rør rundt.
Vend limesaft, olivenolie og salt i skålen med grøntsager.
Vend kebab i gryden med glace.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kebab og pak choi-salat.
Dryp med srirachamayonnaise.