
I aften lader vi os inspireres af koreansk madlavningskunst. Vi pankopanerer kebab, bager den sprød, og glacerer den derefter i sesamfrø, hvidløg, koreansk BBQ-sauce, ketchup og sojasauce. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris, en frisk pak choi-salat med lime og radise, og spicy srirachamayo.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
1 stk
Pak choi
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)
75 g
Radiser
1 stk
Hvidløgsfed
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
75 g
Koreansk BBQ-sauce
(Indeholder: Soja, Sesam)
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sennep, Havre)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1
Æg til panering
½ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Vand til sauce
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Ketchup til glaze
½ spsk
Mel til glaze
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, pisk æg i en stor skål. Vend kebab og salt i skålen.
Tilsæt panko, og vend sammen.
Fordel kebab på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil sprød.

Hak pak choi groft.
Halver radiser og lime.
Kom pak choi og radiser i en mellemstor skål, og stil til side.
Bland srirachamayonnaise og vand i en lille skål.

Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en anden mellemstor gryde på middelhøj varme.
Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt BBQ-sauce, ketchup, hvedemel og sojasauce, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt sesamfrø, og rør rundt.

Vend limesaft, olivenolie og salt i skålen med grøntsager.
Vend kebab i gryden med glace.

Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kebab og pak choi-salat.
Dryp med srirachamayonnaise.