Koreansk inspireret BBQ-veggiestrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk inspireret BBQ-veggiestrimler

Koreansk inspireret BBQ-veggiestrimler

med jasminris og pak choi-salat

I aften lader vi os inspireres af koreansk madlavningskunst. Vi pankopanerer kebab, bager den sprød, og glacerer den derefter i sesamfrø, hvidløg, koreansk BBQ-sauce, ketchup og sojasauce. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris, en frisk pak choi-salat med lime og radise, og spicy srirachamayo.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

75 g

Radiser

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder Soja, Sesam)

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1

Æg til panering

½ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Vand til sauce

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Ketchup til glace

½ spsk

Mel til glace

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4038 kJ
Kalorier (kcal)965 kcal
Fedt52.4 g
Mættet fedt55 g
Kulhydrat92.4 g
Sukker11.1 g
Protein31.1 g
Salt8.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bag kebab
2

Imens, pisk æg i en stor skål. Vend kebab og salt i skålen.

Tilsæt panko, og vend sammen.

Fordel kebab på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil sprød.

Forbered grøntsager
3

Hak pak choi groft.

Halver radiser og lime.

Kom pak choi og radiser i en mellemstor skål, og stil til side.

Bland srirachamayonnaise og vand i en lille skål.

Lav glace
4

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en anden mellemstor gryde på middelhøj varme.

Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt BBQ-sauce, ketchup, hvedemel og sojasauce, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt sesamfrø, og rør rundt.

Glacer kebab
5

Vend limesaft, olivenolie og salt i skålen med grøntsager.

Vend kebab i gryden med glace.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kebab og pak choi-salat.

Dryp med srirachamayonnaise.