
I aften lader vi os inspireres af koreansk madlavningskunst. Vi pankopanerer kebab, bager den sprød, og glacerer den derefter i sesamfrø, hvidløg, koreansk BBQ-sauce, ketchup og sojasauce. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris, en frisk pak choi-salat med lime og radise, og spicy srirachamayo.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
25 g
Panko
(Indeholder: Hvede, Gluten)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten)
75 g
Koreansk BBQ-sauce
(Indeholder: Soja, Sesam)
1 stk
Hvidløgsfed
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
½ stk
Citrusfrugt
1 stk
Pak choi
75 g
Radiser
150 g
Jasminris
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 stk
Æg (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Vand (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Ketchup (step 4)
½ spsk
Hvedemel (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, pisk æg [1 stk | 2 stk] i en stor skål. Vend kebab og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i skålen.
Tilsæt panko, og vend sammen.
Fordel kebab på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir.
Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil sprød.

Hak pak choi groft.
Halver radiser og lime [1/2 stk, 2P].
Kom pak choi og radiser i en mellemstor skål, og stil til side.
Bland srirachamayonnaise og vand [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en anden mellemstor gryde på middelhøj varme.
Rist sesamfrø i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Tilsæt hvidløg, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt BBQ-sauce, ketchup [1 spsk | 2 spsk], hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og sojasauce, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Vend limesaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i skålen med grøntsager.
Vend kebab i gryden med glace.

Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kebab og pak choi-salat.
Dryp med srirachamayonnaise.