HelloFresh
Opskrifter
Kinesiske Opskrifter

Det internationale køkken

Kinesisk mad

Lær, hvordan du laver nemme og velsmagende retter fra det kinesiske køkken med HelloFresh. Vi har samlet de bedste kinesiske opskrifter her på siden. Åbn for vores kinesiske æske, og nyd en verden af smagfulde middagsideer!

Diverse retter fra det kinesiske køkken

Stegte ris, kylling, ingefær og masser af gode smage. Du kan finde et hav af forskellige ingredienser og smage i opskrifterne her på siden, hvor du kan prøve kræfter med kinesisk kogekunst.

Lad det kinesiske køkken komme hjem til dig

Kinesisk mad lige efter din smag

Kan du lide klassikere, som kinesiske nudler, dumplings og stegte ris? Eller er du mere til Lo Mein-svampe, Moo Shu Pork Tacos og Hoisin Burgers? Uanset hvad, så er din næste foretrukne opskrift kun et par klik væk!
Med HelloFresh kan du nemlig lave lækker kinesisk mad lige efter dit hoved. Her vælger du de opskrifter, du finder allerbedst, og så leverer vi ingredienserne hjemme hos dig.
Her på siden kan du finde alt fra traditionel kinesisk mad til nye, inspirerede retter. Fælles for alle opskrifterne er, at de er hurtige og nemme at lave og samtidig smager himmelsk!

Mad fra din egen kinesiske restaurant

Med vores nemme opskrifter, kan du hurtig blive en mesterkok i det kinesiske køkken. Uanset om du skal lave forårsruller, stegte grøntsager eller peking and. I måltidskasserne får du nemlig både nemme opskrifter, fremgangsmåder og friske ingredienser, så du på ingen tid kan lave den kinesiske mad, som du drømmer om.
Det er altså ikke svært at lave vores kinesiske retter. Faktisk er det så nemt, at du hurtigt vil stoppe med at bestille mad fra de kinesiske restauranter i området - for din egen kinesiske mad er lige så god, mens den er både billigere og hurtigere at lave.

#FreshFacts

Hemmeligheden bag kinesisk mad

Hvorfor smager det så godt?

Hemmeligheden bag den smagfulde kinesiske kogekunst ligger i harmonien mellem de forskellige fødevarer. De fem grundsmage er nemlig altid til stede og skaber en perfekt balance. Sødt, salt, umame, surt og bittert. Her bruger den kinesiske køkken ingefær, hvidløg, chili, grønne løg, sesamolie og sojasovs for at skabe markante smage, mens risene og nudlerne giver gode kontraster.
Foruden at være smagfuld, er kinesisk mad også en sand fryd for øjet. Når de grønne bønner lægges over gule ris på en bund af lilla løg, mens det hele toppes med lys sesam og mørk soya. Mums!

Alt om kinesisk mad

Hvilken kinesisk mad kan man få hos HelloFresh?

Hos HelloFresh kan du finde diverse kinesiske retter: Fra Kung Pao Kylling til Chop Suey og diverse retter med chilisauce.Kort og godt har vi mange kinesiske opskrifter, der hele tiden opdateres og forbedres.

Hvor lang tid tager det at lave kinesisk mad?

Mad HelloFresh kan det tage helt ned til 30 minutter at lave kinesisk mad til aftensmad. Du kan se på opskriften, hvad tilberedningstiden er.

Hvad koster kinesisk mad?

Hos HelloFresh kan du lave kinesisk mad til aftensmad fra 43,5 kroner pr. portion. Det er en god pris sammenlignet med mange kinesiske restauranter!

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.