HelloFresh
Opskrifter
Japanske Opskrifter

Det internationale køkken

Bestil japansk mad med HelloFresh

Elsker du også japansk mad? Så dyk ned i vores japanske opskrifter, og opdag hvor nemme japanske retter er at lave med HelloFresh.

Opdag selv, hvad det japanske køkken byder på

Friske grøntsager, chili, fisk og sprøde kødboller med salt teriyaki-sauce eller sød sojasauce. Hos HelloFresh har vi mange opskrifter på japansk mad, der alle er nemme at få til. Vælg dine favoritter.

Smag på alt det, som det japanske køkken byder på

Forskellige toppings, teriyaki og masser af ris

Brænder du for det japanske køkkens magiske umami-smag? Du er ikke alene. Hos HelloFresh tilbyder vi et væld af japanske retter, som er en leg at lave og en sand fornøjelse at spise.
Med vores måltidskasser er du kun et par opskriftstrin fra at kunne servere grillet Sriracha laks, Bok Choy og Ramen. Vi sørger nemlig for at sende alle ingredienser samt fyldestgørende opskrifter til dig. Derefter kan det tage helt ned til bare 20 minutter at servere lækker mad inspireret af Japan - der med garanti vil imponere dine gæster.

Så nemt kan du lave mad fra det japanske køkken

Uanset om du skal lave en god, japansk marinade, om kyllingen skal steges sprød i hvidløg, eller om du skal lave en lækker Ramen med svampe, grøntsager og friske toppings, så er HelloFresh din bedste køkkenassistent. Vi sørger nemlig for at sende både opmålte ingredienser og trin-for-trin-guides til dig, så dit japanske madeventyr bliver så let som en leg.
Du skal derfor bare åbne app’en og finde dine favoritopskrifter på japansk mad. Derefter vælger du, hvor mange dage du vil spise japansk mad, og hvor mange der skal spise med. Og hvis du ikke er hjemme i næste uge, eller ikke lige føler for Japansk okazu med oksekød og spicy bønnespirer, så kan du altid springe ugen over. Med HelloFresh har det aldrig været nemmere at lave japansk mad

Kombinér japansk mad med andre favoritter

Hos HelloFresh kan du sagtens have ét ben i den japanske lejr og ét ben i en helt anden. Vi har nemlig mad, der er inspireret af et hav af verdenskøkkener. Tag blandt andet et kig på vores græske opskrifter eller indiske retter. Du kan også dykke ned i de pescetariske ingredienser, eller finde alle klassikerne i vores familiekategori.

Med HelloFresh kan du spise netop det, du vil, når du vil. Hvad med japanske rejer mandag, vegetarisk bowl tirsdag, kinesisk wok onsdag, mexicanske wraps torsdag og italiensk pasta fredag? Valget er dit.

#JapanskMad

Smagen af Japan

Lav din egen umami

Japansk mad er især kendetegnet ved umami-smagen. Men vidste du godt, at du selv kan få den frem i maden ved at bruge bouillon, svampe, tang eller sojasovs? Prøv dig frem!

FAQ om japansk mad

Hvad er japansk mad kendt for?

Japnask mad er kendetegnet ved umami-smagen. Hvis man kigger på de mest populære jananske retter, er det Ramen, sushi og Tempura, som Japan er mest kendt for.

Hvad drikker man til japansk mad?

Vand er altid en god, neutral drikkelse til japansk mad. Men hvis du gerne vil gøre aftenen en smule mere speciel, kan du følge japanske traditioner og servere serveres tørre hvidvine til de lette retter, og søde hvidvine til de mere bastante retter.

Er japansk mad sundt?

Japansk mad består oftest af enten råvarer fra havet, mange grøntsager, lidt kød, små portioner og få kalorier, så japansk mad kan sagtens være sundt.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.