topBanner
Cremet ravioli

Cremet ravioli

med brune champignon, basilikum & spinat

Skab magi i køkkenet med kun 8 ingredienser - vi viser dig, hvordan i denne hurtige opskrift. Start med hvidløgstegte svampe, og komponer en cremet sauce med delikate smage de fyldte ravioli-puder. Top med frisk basilikum og smagsintensiv revet ost, der gør middagen til ugens gastronomiske højdepunkt.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:ægglutenmælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Brune champignon

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Spinat

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholderæg, gluten, mælk)

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 pose

Basilikum

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1736 kJ
Kalorier (kcal)415 kcal
Fedt21 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat40 g
Sukker5 g
Protein23 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kog vand (til raviolien) i en elkedel.

Skær svampe i tynde skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak spinat groft.

2

Hæld kogende vand i en gryde med et nip salt.

Kog ravioli i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’.

Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.].

Si vand fra.

Hæld ravioli tilbage i gryden.

Vend med en smule olivenolie.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil bløde.

Krydr med et nip salt.

Tilsæt hvidløg. Steg videre i 1 min.

4

Tilsæt creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], grøntsagsbouillon, spinat og pastavand.

Smag til med salt og peber.

5

Hak basilikum groft.

6

Anret svampe og ravioli i dybe tallerkener.

Top med revet ost og basilikum.