
Skab magi i køkkenet med kun 8 ingredienser - vi viser dig, hvordan i denne hurtige opskrift. Start med hvidløgstegte svampe, og komponer en cremet sauce med delikate smage de fyldte ravioli-puder. Top med frisk basilikum og smagsintensiv revet ost, der gør middagen til ugens gastronomiske højdepunkt.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
20 g
Finrevet ost
200 g
Brune champignon
60 g
Spinat
2 stk
Hvidløgsfed
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
75 g
Crème fraiche
4 g
Grøntsagsbouillon
1 pose
Basilikum

Kog vand* (til raviolien) i en elkedel. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak spinat groft.

Hæld kogende vand* i en gryde med et nip salt*. Kog ravioli i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand* [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld ravioli tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min, eller indtil bløde. Krydr med et nip salt*. Tilsæt hvidløg. Steg videre i 1 min.

Tilsæt creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], grøntsagsbouillon, spinat og pastavand. Smag til med salt* og peber*.

Hak basilikum groft.

Anret svampe og ravioli i dybe tallerkener. Top med revet ost og basilikum.