HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Ravioli
topBanner
Cremet ravioli

Cremet ravioli

med brune champignon, basilikum & spinat

Skab magi i køkkenet med kun 8 ingredienser - vi viser dig, hvordan i denne hurtige opskrift. Start med hvidløgstegte svampe, og komponer en cremet sauce med delikate smage de fyldte ravioli-puder. Top med frisk basilikum og smagsintensiv revet ost, der gør middagen til ugens gastronomiske højdepunkt.

Tags:Under 650 kcalHurtigVegetarisk
Allergener:mælkægglutenselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Brune champignon

Spinat

Hvidløgsfed

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholdermælk, æg, gluten)

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Basilikum

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)4 kcal
Energi (kJ)17 kJ
Fedt0.16 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0.48 g
Sukker0.1 g
Protein0.11 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Kog vand* (til raviolien) i en elkedel. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak spinat groft.

2

Hæld kogende vand* i en gryde med et nip salt*. Kog ravioli i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand* [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld ravioli tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe i 3-4 min, eller indtil bløde. Krydr med et nip salt*. Tilsæt hvidløg. Steg videre i 1 min.

4

Tilsæt creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], grøntsagsbouillon, spinat og pastavand. Smag til med salt* og peber*.

5

Hak basilikum groft.

6

Anret svampe og ravioli i dybe tallerkener. Top med revet ost og basilikum.