topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svamperisotto

Svamperisotto

med porre, spinat & valnødder

Forkæl dig selv med lidt luksus med denne velsmagende, cremede svamperisotto, tilsmagt med salvie og pecorino. Risene koges med grøntsagsbouillon, og smagen fremhæves med citronskal, spinat og porre. Sprøde valnødder er en perfekt kontrast til den bløde risotto, og med ét har du en fortryllende middag at sætte gaflen i - selvfølgelig de 45 minutter værd, det tager at lave retten!

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Portobello

150 g

Risottoris

3 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Porre

20 g

Valnødder

8 g

Grøntsagsbouillon

½ stk

Citron

1 pose

Salvie

20 g

Pecorino Romano-ost

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)344 kcal
Energi (kJ)1441 kJ
Fedt7.57 g
Mættet fedt0.7 g
Kulhydrat60.15 g
Sukker0.6 g
Protein6.99 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær svampe i tynde skiver. Snit porre fint. Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både.

Steg svampe
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt svampe og et nip salt*, og steg i 4-5 min. Stil til side på en tallerken.

Kog risottoris
3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg porre i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, citronskal og risottoris, og svits i 1 min. Tilsæt vand* og grøntsagsbouillon. Bring i kog, og lad koge under omrøring i 2 min.

Tilbered risotto
4

Overfør risotto til et ildfast fad. Dæk til med sølvpapir, og bag i 22-26 min, eller indtil risene er møre og vandet er absorberet. Pluk salvieblade. Hak valnødder groft. Riv pecorino.

Friter salvie
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt salvieblade, og friter i 2-3 min, eller indtil sprøde. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle. Rør spinat, svampe og 1/2 pecorino i risottoen. 

Server
6

Anret risotto på tallerkener, og top med valnødder, salvieblade og resterende pecorino. Server med citronbåde.