topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tofu tikka masala

Tofu tikka masala

med spinat & fuldkornsnudler

Tikka Masala er en indisk klassiker, som kan laves med mange forskellige råvarer. I aften får vi en super lækker tikka masala med tofu, kokosmælk, pak choi og fuldkornsnudler.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Tofu

30 g

Tikka masala

1 stk

Rød peberfrugt

200 g

Pak choi

4 g

Ga-Laksa

100 ml

Kokosmælk

½ stk

Lime, økologisk

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)440 kcal
Energi (kJ)1842 kJ
Fedt17.45 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat59.03 g
Sukker3.2 g
Protein9.84 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med vand i kog. Skær tofu i 1 cm tern. Bland tikka masala med olivenolie* og tofu i en skål, og stil til side.

Steg tofu
2

Skær peberfrugt i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg Ga-Laksa, peberfrugt og tofu under omrøring i 3-4 min.

Forbered råvarer
3

Hak den hvide del af pak choi groft. Skær den grønne del i tynde strimler. Skær lime i både.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 3-4 min. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.

Varm tikka masala
5

Tilsæt kokosmælk [½ pakke, 2 pers.] og den hvide del af pak choi til stegepanden med tofu, og rør godt rundt. Varm op i 1 min. Smag til med et skvæt limesaft og et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret nudler og tikka masala i dybe tallerkener. Top med den grønne del af pak choi. Server med limebåde.