Skip to main content
Tofu tikka masala

Tofu tikka masala

med spinat & fuldkornsnudler

3.5
(124)

Tikka Masala er en indisk klassiker, som kan laves med mange forskellige råvarer. I aften får vi en super lækker tikka masala med tofu, kokosmælk, pak choi og fuldkornsnudler.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Hvede
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Tofu

30 g

Tikka masala

1 stk

Rød peberfrugt

200 g

Pak choi

4 g

Ga-Laksa

100 ml

Kokosmælk

½ stk

Lime, økologisk

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder: Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie

Næringsindhold

Kalorier (kcal)440.2 kcal
Energi (kJ)1841.7 kJ
Fedt17.5 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat59 g
Sukker3.2 g
Kostfibre4.8 g
Protein9.8 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med vand i kog. Skær tofu i 1 cm tern. Bland tikka masala med olivenolie* og tofu i en skål, og stil til side.

Steg tofu
2

Skær peberfrugt i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg Ga-Laksa, peberfrugt og tofu under omrøring i 3-4 min.

Forbered råvarer
3

Hak den hvide del af pak choi groft. Skær den grønne del i tynde strimler. Skær lime i både.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 3-4 min. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.

Varm tikka masala
5

Tilsæt kokosmælk [½ pakke, 2 pers.] og den hvide del af pak choi til stegepanden med tofu, og rør godt rundt. Varm op i 1 min. Smag til med et skvæt limesaft og et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret nudler og tikka masala i dybe tallerkener. Top med den grønne del af pak choi. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image