HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTofu Tikka Masala
topBanner
Tofu tikka masala

Tofu tikka masala

med spinat & fuldkornsnudler

Tikka Masala er en indisk klassiker, som kan laves med mange forskellige råvarer. I aften får vi en super lækker tikka masala med tofu, kokosmælk, pak choi og fuldkornsnudler.

Tags:VegetariskStærkHurtig
Allergener:sojagluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Tofu

(Indeholdersoja)

4 g

Tikka masala

100 ml

Rød peberfrugt

150 g

Pak choi

1 spsk

Ga-Laksa

Kokosmælk

Lime, økologisk

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1841.713 kJ
Kalorier (kcal)440.18 kcal
Fedt17.4535 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat59.03 g
Sukker3.2 g
Protein9.8345 g
Salt2.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand i kog. Skær tofu i 1 cm tern. Bland tikka masala med olivenolie* og tofu i en skål, og stil til side.

2

Skær peberfrugt i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg Ga-Laksa, peberfrugt og tofu under omrøring i 3-4 min.

3

Hak den hvide del af pak choi groft. Skær den grønne del i tynde strimler. Skær lime i både.

4

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 3-4 min. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.

5

Tilsæt kokosmælk [½ pakke, 2 pers.] og den hvide del af pak choi til stegepanden med tofu, og rør godt rundt. Varm op i 1 min. Smag til med et skvæt limesaft og et nip salt* og peber*.

6

Anret nudler og tikka masala i dybe tallerkener. Top med den grønne del af pak choi. Server med limebåde.