topBanner
Ravioli

Ravioli

med ricotta, spinat & citronpangrattato

Hurtigt

Vi elsker pasta i alle former, men der er noget specielt ved ravioli - især når de er fyldt med velsmagende spinat og ricotta. I denne opskrift serverer vi med sprød citronpangrattato, valnødder og zucchini, der er mættende og giver tekstur. Retten er toppet med guddommelig godt brunet salviesmør og revet velsmagende ost. Nydelse fra første til sidste bid, og ukompliceret luksus, der er klar på kun 20 minutter.

Tags:Vegetarisk
Allergener:nøddermælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Salvie

20 g

Valnødder

(Indeholdernødder)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 stk

Zucchini

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 pakke

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholdermælk, æg, gluten)

1 stk

Citron

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Spinat

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

40 g

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2592 kJ
Kalorier (kcal)620 kcal
Fedt35 g
Mættet fedt18 g
Kulhydrat55 g
Sukker10 g
Protein23 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med vand i kog. Hak zucchini groft. Skær rødløg i tynde skiver. Riv citronskal. Skær citron i både. Hak salvie fint. Pres eller hak hvidløg fint.

2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg panko, citronskal og hvidløg i 3-4 min, eller indtil gylden og sprødt. Krydr med salt og peber.

3

Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra.

4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini og rødløg i 3-4 min. Tilsæt spinat. Steg i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Stil til side i en anden skål.

5

Smelt en stor klat smør med en smule olivenolie i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg salvie og valnødder i 1-2 min, eller indtil smørret begynder at brune. Tilsæt ravioli og grøntsager. Tag panden af varmen. Vend det hele sammen.

6

Anret ravioli på tallerkener. Top med revet ost, pangrattato og overskydende brunet smør fra panden. Server med citronbåde.