topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pizza

Vegetarisk pizza

med champignon, spinat & tomat

Mmm hjemmelavet pizza… Her fokuserer vi på enkle ingredienser og gode smage, og går all in med en hvid sauce lavet på creme fraiche, spinat og karamelliserede løg til at sprede ud over den tykke pizzabund. Top med stegte svampe, marinerede tomater og lagret ost. Friskhakket salvie, drysset ovenpå, giver denne vidunderlige, vegetariske pizza prikken over i’et.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Løg

200 g

Brune champignon

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

150 g

Crème fraiche

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

20 g

Finrevet ost

½ pose

Salvie

2 stk

Tomat

15 ml

Balsamico

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)561 kcal
Energi (kJ)2347 kJ
Fedt8.6 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat91.75 g
Sukker3.4 g
Protein14.64 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4 pers.] Skær svampe i tynde skiver. Skær løg i tynde, halve skiver. Riv hvidløg fint. 

Steg svampe
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Steg svampe med et nip salt* i 3-4 min. Sænk til middel varme. Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min. Stil til side i en skål.

Lav spinatsauce
3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde. Skru op til høj varme. Steg videre i 2 min, eller indtil løgene har fået farve. Tilsæt spinat. Rør indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen. Tilsæt creme fraiche. Rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

 Forbered pizza
4

Rul pizzadejen ud (behold bagepapiret på). Tag bagepladen ud af ovnen. Placer pizzadejen på bagepladen. Smør med spinatsauce. Top med svampe og revet ost.

Bag pizza
5

Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min, eller indtil gylden. Skær tomat i små tern. Bland tomat, balsamico og sukker* i en skål. Fordel på pizzaen, når den har 5 min tilbage i ovnen. Hak salvie [½ pose, 2 pers.] fint.

Server
6

Tag pizzaen ud af ovnen. Drys med salvie. Skær pizzaen ud i mindre stykker.  TIP: Brug en saks til at klippe pizzaen ud.