
Østershatte er en rigtig dejlig svamp fyldt af smag. I aften steger vi den og blander den derefter med spaghetti i en cremet sauce med fløde, hvidløg, ost, spinat, hvidløg og røget paprika. Vi topper vores pasta med en sprød valnøds-crumble med panko.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)
200 g
Østershatte
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Chili
½ dåse
Tomatpuré
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
4 g
Røget paprika
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
30 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
40 g
Valnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, hak valnødder groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg panko og valnødder i 3-4 min, indtil gyldne og sprøde.
Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en skål.

Hak rødløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.
Riv svampe i 2 cm strimler.
Skyl spinat.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet. Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg, hvidløg og chili i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], madlavningsfløde, pastavand [2 dl | 4 dl], Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og røget paprika, og lad simre i 3-4 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt pasta, svampe, finrevet ost, spinat og et nip peber, og vend sammen.

Anret østershatte-spaghetti i dybe tallerkener.
Top med valnøds-crumble.